SAAB-veiling: nog meer Saab 9-3 uit Zweden

Het is weer tijd. Vandaag begint een nieuwe BCA-veiling met 30 Saab 9-3. Zoals elke vorige veiling zullen er deze keer nieuwe auto's uit Zweden te koop zijn. Na de feedback van de twee verlopen veilingen is de nederzetting onproblematisch. Meestal nemen de dealers de pick-up in Hamburg over en overhandigen de auto aan de klanten.

In de regel geeft de Saab-partner voor het nieuwe Zweden u een garantie voor aanvullende verzekeringen met een looptijd van 24 of 36 maanden.

De behaalde prijzen zijn interessant en, zoals ik al zei, op golfniveau. Waarbij we het meer hebben over een slecht uitgeruste Wolfsburg. De aankoop zou de juiste beslissing zijn - nu een 9-3 voor een geweldige prijs en over twee of drie jaar de opvolger uit Zweden. 😉

Toegewijde Saab-dealers helpen u graag. Als u geen lokaal contact hebt, willen we graag een Saab-partner bellen die u kan helpen. Voor de onbeslist, nieuw en terugkomend, hebben we een kleine gids koper naar de Saab 9-3 gecompileerd. De Saab-veiling eindigt op 06.03.12.

Tekst: tom@saabblog.net

4 gedachten over 'SAAB-veiling: nog meer Saab 9-3 uit Zweden"

  • Een tijdloos mooie, perfect gevormde auto.
    Scandinavisch & puristisch, het onderscheidt zich aangenaam van de huidige trend naar nog meer kralen en plaatplooien ...

  • blanco

    Mooie selectie, zelfs bij ANA in Trollhättan zijn er veel 9-3 er met bijna geen "mil" op de website.
    Ze hebben echter bijna allemaal geen ingebouwd navigatiesysteem. Weet iemand of dit achteraf kan worden ingebouwd of lukt het niet door een gebrek aan voorbereiding (kompas, wielsensoren ...)?
    Gegroet Kay

Reacties zijn gesloten.