SAAB-nieuws: agendabladen en een extra portie Saab

De aanvulling met maandelijkse Saab-kalenderbladen blijft om de bekende redenen. Geen reden tot verdriet, omdat onze vriend Roy Chui maandelijkse updates aan de wereldwijde gemeenschap van Hong Kong blijft verstrekken. Hoe ernstig de situatie in Zweden ook is, Roy toont de ware Saab-geest en geeft niet op.

Ik hou van zijn motieven voor een lange tijd beter dan de laatste werken als Trollhättan, die nogal triest waren. Dat is maar al te begrijpelijk in het licht van de laatste paar maanden. Onze dank aan Hong Kong voor de onvermoeibare inspanningen.

Een extra portie Saab nodig? Iedereen die vandaag meer van het Zweedse cultmerk wil zien, kan de Top Gear-aflevering van gisteren bekijken met Saab-deelname. Een reis door de geschiedenis van Saab. Zweeds cult-merk in een cultshow. Het Saab-verhaal begint om 41 minuten en 22 seconden. Veel plezier.

Top Gear 18 × 05 van MyTGpage

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'SAAB-nieuws: agendabladen en een extra portie Saab"

  • blanco

    Weet de redactie van TopGear meer wanneer de architect (tijdelijk) geniet van een BMW?

    • blanco

      waarschijnlijk een grap die iemand heeft verzonnen tijdens het onderzoek

Reacties zijn gesloten.