SAAB-nieuws: persconferentie met de beheerders

Het is dinsdag en een keer per week informeren de beheerders min of meer uitgebreid over het huidige proces in Zweden. We hebben de 14. Februari en de zaak komt in de hete fase. Wat de beheerders vandaag hebben gezegd, klinkt niet echt concreet, maar brengt een herbevestiging naar de kans.

Momenteel zijn we bezig met het detail werk en u 6 of 7 als een serieuze kracht geïnteresseerd in het kopen van de Saab legaten. Dus sommige bieders nog steeds sprong op het laatste moment. Sommige uit Zweden, sommige uit het buitenland. Het bestaan ​​van een niet-bindende biedingen wordt bevestigd verdere biedingen zijn op dit moment niet ontvangen. Van hoeveel biedingen hebben we het over? Sommigen zeiden Anne-Marie Poteaux en sommige zijn meer dan één, hetgeen wordt bevestigd door Youngman ons.

Toch wilt u de Saab Automobile AB verkopen als een holistisch pakket. Dat heeft nog steeds prioriteit. Maar er kan ook een gecombineerde oplossing zijn met meerdere belanghebbenden. Ja, advocaat Poteaux bevestigde, we werken ook aan een mogelijke alternatieve oplossing.

Onderhandelingen met het vastgoedbedrijf Hemfosa, waarvan Victor Muller delen van de fabriek heeft verkocht, en de gesprekken over de constructie van de Saab 9-3 zijn op de achtergrond.

GM ontkende wederom betrokken te zijn bij onderhandelingen. Meer in het volgende artikel. Maar de curatoren wilden geen commentaar geven op het nieuws uit Detroit. Begrijpelijk, omdat de klok nu steeds luider tikt.

De beheerders zijn optimistisch over het bereiken van hun bestemming voor het einde van februari. Vandaag is de 14 februari, de maand heeft ook maar 29-dagen in Zweden. Dus nog steeds 15 dagen maximaal. Mijn zenuwen zullen de beheerders bedanken wanneer de onzekerheid tot een einde komt. Hoe eerder hoe beter.

Tekst: tom@saabblog.net

7 gedachten over 'SAAB-nieuws: persconferentie met de beheerders"

  • Geniale film, prachtig opgewerkt (inclusief latei in de afbeelding hierboven). Help, waar is
   de tijdmachine! Nee hoor, geen insolventie, mensen in kostwinner, onafhankelijk
   in afwachting van slechts één goed product (stationwagon / Limo) en vooral: auto's zonder
   onnodige electrofripper. Je kunt vertellen dat je ouder wordt en dergelijke tijden leuk vindt
   denk terug!
   Bedankt voor de tip! Matti

   • blanco

    Maar helaas is “Bullerbü” lang geleden afgebrand.

    JAMMER!

 • blanco

  Is Flunkert nu generaal Murks (GM) of Brightwell, als GM wordt gehoord dat ze niet betrokken zijn bij onderhandelingen?
  Of zijn onderhandelingen om bepaalde redenen nu mogelijk alleen met BAIC vereist (trefwoord: SAAB 9-3)?

  Waar blijft Youngman Lotus bij het gecorrigeerde aanbod?

  Het drietal bestuurders kan zich voorstellen dat het geïnteresseerde publiek in ieder geval zou willen horen welke investeerders als het ware op de eerste rij staan. In elk geval is specifieke informatie over de inhoud van de biedingen niet mogelijk vanwege de vertrouwelijkheidsclausules. Dit geldt waarschijnlijk voor de meeste bieders - of mogen namen in individuele gevallen niet eens worden genoemd (bijvoorbeeld: Groep X uit Duitsland)?

   • blanco

    ...... dramatisch - het verschil.
    We wisten het altijd!

   • blanco

    Het is beter om het geluid uit te zetten. En wat betreft de sierstrip ... heeft iemand een tang en epoxyhars? Dan zijn de reparatiekosten honderdvijftig, inclusief btw.

    Iets soortgelijks kan overigens ook worden waargenomen op de 1999-9 van 5. Met de mijne heb ik al grote bloempotten verplaatst en vuilnisbakken in beton geslagen - zonder schade die niet kon worden gerepareerd met verfpoets of misschien een plastic zak en een blikje Saab-verf nr. 174 (kenners kunnen nu de kleur van mijn hert raden).

    Ik had gewoon heel veel spijt van de bestuurder van een VW Scirocco (nieuw) ... hij had een deukje en een haakje in de deur, ik had een minimale kras op de wielkast.

Reacties zijn gesloten.