Buiten Saab: Saab Konvoy Stockholm - Trollhättan

De Outside Saab Konvoy van Stockholm richting Trollhättan is onderweg. De eerste foto's van Lars, Blogger van PhoeniX - een toekomst voor Saab, en een vriend van de familie kwamen vandaag net na 6 uur naar mijn mailbox. Het ziet er best koud uit in Stockholm ...

Saab Konvooi: start in Stockholm
Saab Konvooi: start in Stockholm

Het konvooi met 13 Saabs dat begon vanuit de Zweedse hoofdstad is nu onderweg naar Trollhättan. De volgende stop, waar meer deelnemers komen, is Enköping. Meer foto's van Lars zijn onderweg. Met dank aan Zweden en veel plezier!

Saab Konvooi: start in Stockholm
Saab Konvooi: start in Stockholm

Saab Konvooi: start in Stockholm
Saab Konvooi: start in Stockholm

Saab Konvooi: start in Stockholm
Saab Konvooi: start in Stockholm

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: Lars Svensson