Buiten vergadering Saab in Trollhättan

Het weer is goed met de Saab-fans. In Trollhättan, de geboorteplaats van ons favoriete merk, is er felle zon. De parkeerplaats voor het personeel voor de Saab-fabriek in de Stallbacka zit vol met Saabs. Er zijn actuele modellen en historische schatten op het terrein. Zoals de prachtige Saab Sonett die Lars voor ons fotografeerde.

Buiten Saab-vergadering, fabriek van Trollhättan Saab
Buiten Saab-vergadering, fabriek van Trollhättan Saab

Trollhättan Saab plant, Saab ontmoeting in het beste weer
Trollhättan Saab plant, Saab ontmoeting in het beste weer

Lars heeft meer foto's van de blog “Phoenix - een toekomst voor Saab”Gepubliceerd op zijn Facebook-pagina. Nogmaals bedankt aan Zweden! Saab-fans zijn ook actief in Duitsland. Foto's van de Berlin Saab-bijeenkomst volgen in het volgende artikel.

Trollhättan Saab, Saab Sonett tijdens de vergadering van Outside Saab
Trollhättan Saab, Saab Sonett tijdens de vergadering van Outside Saab

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: Lars Svensson