Buiten Saab ontmoeting Duitsland: Berlijn

De Saab-fans zijn ook vandaag actief in Duitsland. Bremen en Berlijn staan ​​vandaag op de agenda als ondersteuningsbijeenkomsten voor ons unieke Zweedse merk. In Berlijn vond een kleine maar leuke ontmoeting plaats in het luchtvaartmuseum Finowfurt. De bijeenkomst werd georganiseerd door Dirk Krinelke, die de vlag van Saab in Berlijn heeft. Dirk beheert zowel de lokale Saab-club als zijn Saab-blog.

Berlijn, Luchtvaartmuseum Finowfurt, vergadering buiten Saab
Berlijn, Luchtvaartmuseum Finowfurt, vergadering buiten Saab

Juiste bewaring: Saabs voor de hangar
Juiste bewaring: Saabs voor de hangar

Het onderwerp Saab en luchtvaart is natuurlijk absoluut perfect en het is een soort "back to the roots". Natuurlijk hadden de Saab-chauffeurs uit Berlijn ook perfect weer. Ik weet zeker dat de fans het vandaag naar hun zin hebben.

Steun Cabriolet in "Lime Yellow"
Steun Cabriolet in "Lime Yellow"

Nou dan Cheers, kenteken in Zweedse stijl
Nou dan Cheers, kenteken in Zweedse stijl

Friend Mark was ondanks verdere aanpak ermee en heeft voor SaabBlog.net de foto's gemaakt en ook een kleine video van de Saab-parade voor de vliegtuighangar, natuurlijk trouw aan stijl met vliegtuig. Super Mark, binnenkort krijg je een contract als co-auteur

Tekst: tom@saabblog.net

4 gedachten over 'Buiten Saab ontmoeting Duitsland: Berlijn"

  • Hallo Tom.
    Altijd een plezier. Ik zou ook als chauffeur van de GMO van New SAAB Automobile (of NV, AB, GmbH of AG) o)
    LG en een leuke Sunday Mark

  • Man, de mijne ziet er op de video uit alsof hij een aero-schort heeft ... * WIN * 😉

  • Bedankt voor de geweldige middag
    Alles komt goed!

  • Geweldige berichten van Saabtreffen en geweldige auto's die momenteel op je blog staan. Bedankt Tom, ik denk dat het zo moet blijven. Hopelijk vindt iemand Saab snel in een goed beveiligde toekomst en zullen er in de toekomst alleen maar artikelen van deze soort op de blog staan

Reacties zijn gesloten.