Buiten vergadering Saab - Bremen

Nadat het weer het de laatste paar dagen niet zo goed had bedoeld, kwam de zon op zaterdag een tijdje samen met een mooie en zeer harmonieuze bijeenkomst in het noorden van Duitsland.

Buiten Saab ontmoeting Bremen
Buiten Saab ontmoeting Bremen

Vanaf de 13-klok wilden sommige Saab-vrienden deel uitmaken van een wereldwijde campagne voor Saab. Een actie die zou moeten aantonen dat er nog steeds leven is in Saab. Een actie die zou moeten aantonen dat Saab nog steeds iets speciaals heeft. En zo was het in Bremen. Hoewel een informele vergadering alleen vanaf de 13-klok was gepland, verscheen de eerste kort na de 12-klok.

Buiten Saab ontmoeting Bremen
Buiten Saab ontmoeting Bremen

Gedurende de dag waren er meer en meer. Uiteindelijk heeft 70 mensen naar 47-voertuigen gebracht naar Bremen. Inclusief kentekenplaten van Kiel, Pinneberg, Hamburg of Hannover. Het bereik van de modellen varieerden van Saab 900 de eerste generatie Saab 900 tweede generatie Saab 9-3 beide generaties, Saab 9000, 9-5 Saab alle opties, waaronder Saab 9-7X.

Buiten Saab ontmoeting Bremen
Buiten Saab ontmoeting Bremen

Er was veel gepraat, gelachen of gepraat. En dat ook ongeacht in welk jaar de auto was. Het idee van de gemeenschap was alomtegenwoordig. We zijn veel, we zijn Saab - het Duitse noorden begroet Trollhättan!

Tekst: Andrè Braß

5 gedachten over 'Buiten vergadering Saab - Bremen"

 • blanco

  jep, was erg leuk

 • blanco

  De ontmoeting was mijn "première" met de SAAB Stammtisch Hannover-Braunschweig. Wat ondenkbaar is in het voetbal, werkt geweldig samen met SAAB, vergaderen op het Allertal snelweg-tankstation en samen reizen. Ontmoet vele andere SAA-leden in Bremen! De ontmoeting zorgde er zeker voor dat mensen meer wilden! 🙂

  Ik zag mijn eerste 9-5 II op straat! Met Duitse registratie! Een geweldige auto.

  Dank aan de organisatoren!

 • blanco

  Dat was een droombijeenkomst, beter had je het niet kunnen omschrijven. Je hebt de deelnemer van Unna "alleen" "over het hoofd gezien" in je lijst ...
  Dank u.

  • blanco

   Er was ook een dubbele G-nummerplaat ;-).

 • blanco

  🙁 En ik zit de hele tijd aan het bureau…. 🙁

Reacties zijn gesloten.