Buiten Saab-vergaderingen: Meilenwerk Stuttgart - Böblingen

In Stuttgart zal Dominik Merkle de Outside Saab Meeting op zondag in het zuidwesten organiseren. Hij heeft de steun van het Saab-centrum in Tübingen en natuurlijk de ondersteuning van de blogs. Ik denk dat het een heel leuk Saab-evenement in Meilenwerk Böblingen zou kunnen zijn.

Omdat hij echt iets heeft gedaan en de inzet van Dominik elke steun waard is. Degenen van de Saab-fans die tijd hebben, moeten zondag naar Stuttgart gaan. Toon de vlag, signaleer ondersteuning voor ons Zweedse merk! Of ontmoet gewoon vrienden met Saab en voer gesprekken op gas ...

Er is een aparte website voor het evenement met informatie en downloads. Er zijn nog meer Saab-bijeenkomsten over de hele wereld. De grootste waarschijnlijk in Nederland en natuurlijk in Zweden. In Trollhättan is onze vriend Lars van de blog ” PhoeniX - een toekomst voor Saab'Ter plaatse en stuurt ons wat foto's. We zijn opgewonden.

Tekst: tom@saabblog.net

5 gedachten over 'Buiten Saab-vergaderingen: Meilenwerk Stuttgart - Böblingen"

 • Zijn in de gele Saabrio

 • Ik ben zo blij =)

 • Ik kom uit Erlangen / Nuremberg A6 / A81

 • Ik zal bij de 15.01 zijn. van de omgeving van München (zuidoosten) tot de Outside Saab meeting drive naar Stuttgart. Als er iemand uit München / München is die hetzelfde wil doen, zou het fijn zijn als we elkaar ergens bij de A8 kunnen ontmoeten om naar de vergadering in het konvooi te rijden. Interesse?

 • … en vergeet niet,

  Bremen,
  Dusseldorf en
  Berlijn

  kijken uit naar veel leuke ontmoetingen.

Reacties zijn gesloten.