Saab Meetings Duitsland: Berlijn!

Het onderwerp van de “Outside Saab Meetings” begint langzaamaan in Duitsland op gang te komen. Na Bremen en Stuttgart plant de plaatselijke Saab Club een ondersteuningsevenement in de federale hoofdstad met Saab-blogger en fan Dirk Krinelke voor 14 of 15 januari. De bijeenkomst genaamd "We Support Saab Event" door de Saab-vrienden uit Berlijn is een gezamenlijke reis naar het Luchtvaartmuseum Finowfurt met een aansluitende snack aan de Werbellinsee.

Een goed gekozen thema om de Saabs op de weg te laten zien, want de oorsprong van onze Zweden is de luchtvaart. Het museum gaat open voor de Saab-rijders tijdens dit evenement, de toegang is 5,00 € per persoon. Pre-registratie is daarom noodzakelijk. Alle Saab-rijders die willen deelnemen aan het evenement in Berlijn worden gevraagd om 05 bij te wonen. Januari door contact op te nemen met Dirk op de Saab Club-website.

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'Saab Meetings Duitsland: Berlijn!"

 • Hallo Joachim,

  er is bijna niets nieuws, anders zou ik het zeggen. De contacten zijn hecht en direct, maar zoals altijd moeten we geduld hebben. Dit is de huidige status ...

  Groeten aan de Hanzestad!

  Tom

 • blanco

  Hi Tom,

  als de volgende zorgen van mij hier naar voren worden gebracht, zal ik zeker voor veel SAAB-bezitters schrijven (en natuurlijk voor andere geïnteresseerde mensen): ik vraag, als het enigszins mogelijk is van uw kant, naar de huidige stand van zaken in zaken, daagde prospects uit of mogelijke investeerders.

  Het is zeker ook een bepaalde berekening (zeker met de twee beheerders), zo niet teveel gelekt. Zoals bekend zijn er in het verleden reacties geweest van veel verkeerde kanten - daarom zou ik zeer tevreden zijn met een grove beschrijving van de “route”.

  Groeten uit de Hanzestad Hamburg

  Joachim

Reacties zijn gesloten.