Saab-meetings Duitsland: we zijn veel, we zijn Saab!

Saab-coureurs en fans ontmoeten elkaar wereldwijd bij 14. en 15. Januari om de band met uw merk te tonen. Dit zijn bijeenkomsten die niet door Saab worden georganiseerd, maar door de Saab-gemeenschap. Geen ondersteunend konvooi zoals 2 jaren geleden, maar een ontmoeting en verklaring van gelijkgestemde mensen.

Voor potentiële beleggers kan dit een teken zijn dat ons merk nog steeds springlevend is. Het idee komt uit Nederland en komt uit de National Saab Club , het Saab-forum en Saabsunited.

In Duitsland organiseert Dominik Merkle de Saab Meeting in Stuttgart, die plaatsvindt op de 15. Januari wordt gehouden in het Meilenwerk. Er worden nog steeds vrijwilligers gezocht voor het evenement, die Dominik willen ondersteunen bij de planning en tijdens het evenement ter plaatse. Elke verloving is welkom, want Dominik verdient onze steun. Saab-coureurs en fans die bereid zijn om mee te werken, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Dominik per post:  sixtensason@web.de

Verdere bijeenkomsten in Duitsland worden gepland op verschillende locaties, maar data en ontmoetingspunten zijn nog niet vastgesteld. De vrienden van Saabsunited hebben voor de meetings stickers laten drukken waarmee men de band met het merk met de griffioen kan uitdrukken. De "We are many, we are Saab" stickers zijn voor € 2,50 verkrijgbaar in de Saabsunited store.

Updates over de "We are many, we are Saab"-bijeenkomsten zullen volgen.

Tekst: tom@saabbblog.net