Blogger on the Road ...

Vandaag ben ik in Saab in termen van Saab. Eerst in het Saab-centrum van Frankfurt, waar een langverwachte reserveonderdelen voor mijn Saab 9-5 uit Zweden kwamen, en vervolgens in andere Saab-dingen. De levering van reserveonderdelen bij Saab werkt nog steeds, soms een beetje langzamer. De blog heeft daarom een ​​paar uur pauze. Nog een blik op Trollhättan en Stockholm.

Het gebrek aan lonen is nu een probleem geworden en Victor Muller belooft betalingen "zo snel mogelijk". Eerlijk gezegd is iedereen die betrokken is niet bepaald gevoelig voor de werknemers in dit onderwerp. Het is binnenkort Kerstmis, de kinderen en vrienden willen cadeautjes zien onder de kerstboom. Verschillende Saab-medewerkers, het aantal bestaat uit drie cijfers, hebben noodleningen van de vakbonden aangenomen. Een echt verantwoorde omgang met het onderwerp zou veel sympathie hebben gewekt voor Youngman en Muller in Trollhättan en elders in de Saab-wereld. Het geld moet in ieder geval voor de proef op maandag op de rekening staan.

Er is ook iets te zeggen over Lofalk, vermoedelijk zal de rechtbank weigeren af ​​te treden, maar dat is nog niet bevestigd.

In Stockholm begint de volgende onderhandelingsronde met Rachel Pang en Muller. Het wordt een lang weekend, dat is duidelijk. Tegen maandag zal de situatie verdwijnen en we zullen zien.

Meer als ik weer achter het bureau zit.

9 gedachten over 'Blogger on the Road ..."

 • GM verwierp het nieuwe plan van VM als onaanvaardbaar in een interview vandaag. Laten we eens kijken hoe het maandag gaat. Maar ik ben bang dat SAAB er misschien slecht uitziet tegen de armada van GM-advocaten.

 • blanco

  Allereerst: een goede reis. Als je al in FRA bent, kom dan voor een kopje koffie. Ik zou gelukkig zijn.

  • blanco

   Daar ben ik het mee eens, geef coördinaten

   • blanco

    🙂 Volgende keer met plezier ... We kunnen een Saab-koffiedrank organiseren in Frankfurt, dat zou iets hebben. 😉

 • blanco

  Vermoedelijk wil het hooggerechtshof, door vast te houden aan GL, voorkomen dat een nieuwe man zich wekenlang met de zaak moet vertrouwd maken - een nieuwe bestuurder zou na deze lange periode van stilstand zeker niet als een "turbo" werken! VM zou hier ook eindelijk kennis van moeten nemen en mogelijk in het reine moeten komen met GL vanwege de tijd dringt.

  Het kan niet zijn om te blijven chatten zonder productiviteit - de goede oplossing moet echt op tafel liggen.

  Joachim

  • blanco

   in hemelsnaam, wat heeft de een gebruikt? elke nieuwe is beter dan alleen maar doorgaan. wie zegt dat de problemen met gl van vm gingen en niet vice versa?

 • blanco

  Hi Tom,

  Veel plezier en een leuk weekend. We kijken uit naar de maandag. Laten we hopen op de komende onderhandelingen over een gelukkige handigheid van alle betrokkenen !!!!!

 • blanco

  Hi Tom,

  Hoe is de pokersituatie, wie onderhandelt met wie, verleden tijd?
  wie onderhandelt niet? of niet meer?

  Het tekenen van een schema en presenteren, over mogelijke manieren en oplossingen zou een goede wederzijdse hulp zijn.

 • blanco

  Hallo Tom

  Ja, dat hopen we allemaal. Wens een fijn weekend.

Reacties zijn gesloten.