Saab-nieuws: Victor Muller tegen Guy Lofalk

Victor Muller heeft Saabsunited voorzien van interne documenten om het onrechtmatige gedrag van Guy Lofalk aan te tonen. Ik wil deze brief, inclusief de brief van de heer Hogenholtz aan Lofalk, niet achterhouden in de gemeenschap. Iedereen zou een eigen foto moeten kunnen maken. Ik wil echter een paar korte opmerkingen maken en mijn verzoek om objectiviteit.

Allereerst doet Saab met succes de negatieve pers zelf, al maandenlang. Nogmaals, interne ruzie wordt uitgevoerd naar buiten. De terugkeer van Lofalk zal zeker komen. Er is meer negatieve pers geprogrammeerd, het bedrijf rust niet. In mijn ogen slecht voor het merk en de voortzetting van ongelukkig perswerk. Onder deze omstandigheden is het moeilijk om schoon en objectief werk te doen, zelfs op de blog, voor het merk.

Ten tweede, vóór nu commentatoren op Lofalk aanval: Saab werd niet door Lofalk gebracht in de situatie waarin het bedrijf zich bevindt. Daarom hadden de schrijvers van de documenten voorzichtiger moeten zijn geweest met uw woorden. U hebt de huidige situatie veroorzaakt. En zij waren degenen die Lofalk als beheerder wilden hebben.

Alleen mijn woorden en mijn verzoek om objectiviteit. Dank je wel.

Tekst: tom@saabblog.net

12 gedachten over 'Saab-nieuws: Victor Muller tegen Guy Lofalk"

 • ... Ik denk dat de terugkeer van meneer Lofalk is aangekomen. Of was de brief van SWAN al de vroege terugkeer van wat je zag aankomen? Echt heel groot theater!

 • Oh lieverd,

  er zijn waarschijnlijk twee sterke personages gebotst, beide zijn geen teamspelers.

 • Je vraagt ​​je echt af wat Soap Opera daar doet. iemand werkt aan zijn eigen verhaal en wil zich vrijmaken van alle schuld. Dat is de grote show.

  Overigens: terwijl de show afgaat, zorgt een blog voor reserveonderdelen voor mijn SAAB. Is al een grote inzet en men moet het werk doen ja 😉. Dank aan Tom voor de snelle reactie en het telefoonnummer. Alles is in orde en je hebt mail.

 • Au weia.

  Wat zou dat moeten zijn? Heb je echt nog tijd? Is dat nog steeds professioneel of laat het zien dat je vanaf het begin overweldigd was door de competitie waarin je hier speelt? Als de heer Lofalk echt deze lange lijst van wangedrag heeft geproduceerd, had deze al lang geleden moeten worden vervangen of gestopt.

  Ik wil meneer Lofalk hier niet van alle schuld vrijwaren, maar dergelijke acties helpen echt niet, ze wekken de indruk dat iemand iemand zoekt die hij de schuld kan geven ...

 • De kleuterschooloorlog is nog niet voorbij. Ik vraag me af met welke prioriteit VM de punten uitwerkt die moeten leiden tot een redding van SAAB. Is de OPLOSSING er al, dat hij tijd heeft om aan persoonlijke vijanden te werken?

 • Ik vind nog steeds de vorige benadering van Mr. Lofalk dilettantisch.
  Mr. Lofalk kent beide partijen, GM en Saab, heel goed uit de 2009-reconstructie. Om deze reden kan ik niet begrijpen hoe ik Chinese beleggers een totaal van 1oo% geef
  die aandelen zou kunnen beloven zonder rekening te houden met de uitgifte van licenties.

 • Hello!

  Lofalk heeft vanaf het begin geprobeerd een 100% -overname door Chinese investeerders af te dwingen (eerst Geely, daarna YM / PD). Had hij zich net een beetje vertrouwd gemaakt met de contractuele voorwaarden tussen Saab en GM, dan zou het duidelijk zijn geweest dat GM nooit zou hebben ingestemd met een dergelijke constellatie. Daarin zie ik het feitelijke wangedrag van de heer Lofalk, omdat door deze ongeoorloofde acties Saab onnodig veel tijd heeft verloren, die nu misschien ontbreekt.

 • hallo jope,

  veel van de dingen van de afgelopen weken zijn bevestigd door persberichten en dan kun je al een foto maken. De voorstellen van Mr. Lofalk zijn publiekelijk gepubliceerd en daarom neem ik aan dat ze dienovereenkomstig gefaald hebben.
  daarom vorm ik uit deze feiten mijn mening - ook over hoe haastig de heer Lofalk was bij het afbreken van de wederopbouw. Er zijn hier zeker ook deadlines, maar geen enkele van een of twee dagen nadat zijn voorstellen zijn mislukt.
  Wat hier aan de hand is, is voor mij de "Gockelsyndrom" en niemand is er immuun voor.
  voor meneer lofalk gaat het om een ​​baan en de beloning ervan - voor victor muller gaat het om veel meer en moeten emoties worden toegestaan.
  het gaat hier niet alleen om feiten, maar om mensen aan de meest verschillende kanten van de tafel en deze technocraten zijn vaak niet in het minst geïnteresseerd, hoewel ik dit niet direct wil ondergeschikt maken aan lofalk.
  een blog betekent mening, anders kun je het nu laten staan ​​en niets anders zijn mijn bijdragen. aangezien ik niemand beledig, laat staan ​​aan te vallen, zal ik het in de toekomst op deze manier houden.

 • Bedankt Tom voor de woorden. Wat nooit verloren gaat in deze hoogst dramatische situatie bij SAAB is het wederzijds respect voor elkaar. Hoewel Lofalk en VM het niet eens waren en het ongeluk gebeurde. Je moet een bepaald wederzijds respect respecteren.

  VM, breng alstublieft de oplossing!

 • Hallo Marcus,

  we weten allemaal alleen wat naar buiten toe zichtbaar is / was en wat (specifiek) naar buiten werd / wordt gebracht. Ik ben van mening dat we een situatie alleen vanuit ons standpunt kunnen beoordelen als we er zijn geweest. We mogen nooit oordelen op basis van “horen vertellen” en zeker niet oordelen of oordelen over een persoon.

  In dit opzicht vraag ik alles (!) Voor de juiste terughoudendheid.

  Met vriendelijke groet JoPe

  PS: Ik vraag me af of ik mijn 9.5 krijg. Het lange wachten en het regelen zet op de zenuwen. 🙁

 • We zien dit hier in Sleeswijk-Holstein op een vergelijkbare manier - maar feit is dat de oplossing nu eindelijk moet worden gevonden!

  Eeuwige verwijten zijn zinloos - VM / Chinezen hadden ook alle tijd om het schip in veilige wateren te sturen. Als de juiste vaardigheden beschikbaar zijn, zouden ze eindelijk moeten laten zien hoe het ding met succes kan worden bereikt - de eeuwige "pogingen" werken langzaam op de zenuwen, zelfs tijdgenoten met een harde neus! Dus VM, laat alsjeblieft eindelijk iedereen zien hoe het moet!

 • hi tom,

  Met je cv heb je zeker gelijk - maar een aangestelde administrateur moet ook zijn taken vervullen en professioneel handelen binnen de toegestane kaders. daarvoor krijgt hij niet heel weinig geld ...
  In dit opzicht kan ik de ergernis goed begrijpen, omdat ik de prestaties van mijnheer Lofalk lange tijd als allesbehalve goed ervaar.
  Ook voor mij heeft hij weinig idee van een bedrijf van deze omvang en heeft hij absoluut niet professioneel gehandeld.

  veel groeten

  marcus

Reacties zijn gesloten.