Saab Club Rhein-Main: Kerst Stammtisch 2011

De registratieperiode voor de kerstborrels van de Saab Club Rhein-Main loopt op 05.12 december. weg. Tot nu toe hebben zich bijna 20 deelnemers aangemeld bij Wolfgang Messer. Om de avond zo "saaby" en kerstachtig mogelijk te maken, hebben we een klein ondersteunend programma georganiseerd.

Saab 9-4x en Saab 9-5 Sportkombi Frankfurt Osthafen
Saab 9-4x en Saab 9-5 Sportkombi Frankfurt Osthafen

Wolfgang organiseert momenteel kleine, saabike verrassingen voor de gemeenschap. De blogger brengt een korte en hopelijk vermakelijke multimedia-talkie over de reis naar Trollhättan in Zweden en de nieuwe Saab 9-4x en de Saab 9-5 sportwagen. Mijn kleine bijdrage aan de grote toewijding van Wolfgang Messer. Het belooft een leuke avond te worden.

Verdere registraties voor het kerstevenement zouden blij zijn!

De kerstborrel vindt plaats op zaterdag 10.12.2011 december 19.00 vanaf 33:60599 uur in de Frankfurt Ruderclub, Mainwasenweg XNUMX, XNUMX Frankfurt.

Registreer u alstublieft tot de 05.12.2011 met Wolfgang Messer. Mail: wolfgang-messer@arcor.de

Tekst: tom@saabblog.net