Saab News: Saab 9-3 opvolger - fictie of realiteit

Het imago van de opvolger van Saab 9-3, die sinds donderdag vorige week overal ter wereld voorkomt, heeft bij de Saab-gemeenschap grote opschudding veroorzaakt. Is de foto echt van Saab of is het nep? Gerichte indiscretie uit Zweden, om ons een droomachtige hatchback te laten zien, of de Fotoshop-oefening van een redactioneel artikel?

Saab 9-3 opvolger van 2014?
Saab 9-3 opvolger van 2014?

Het ding in de auto Bild hopelijk zal het geen vrijdag zijn. Achterlichten van de Saab 9-5, dat is vanaf dat moment OK. Omdat de trekking van Autobild er te dik uitziet, te weinig sportief is en vooraan staat bij Renault en niet genoeg is voor Saab. Als we de afbeelding die op donderdag verscheen vergelijken met een tekening die we direct van Saab kennen, ziet het er veel, veel beter uit.

Saab 9-3-opvolger, boven tekening door Saab, onder tekening van naamloze bron
Saab 9-3-opvolger, boven tekening door Saab, onder tekening van naamloze bron

Hoe meer ik naar de foto kijk, hoe beter ik het leuk vind. Aan de achterkant zou er een koele, smalle, doorlopende LED-strip kunnen zijn, het uiterlijk zou het Saab 9-5-thema en de oude ontwerpkenmerken van de Saab 9000 oppikken.

Iedereen die de huidige Saab 9-5 's nachts heeft meegemaakt, in formatie over de Duitse autobahn vliegt, weet hoe cool en uniek hij eruitziet. Als de toekomst van Saab er zo uitzag, zou ik me zorgen maken. Hmm Zodat we kunnen dromen ...

Tekst: tom@saabblog.net

5 gedachten over 'Saab News: Saab 9-3 opvolger - fictie of realiteit"

 • Ein “no-go” bitte nicht so. ;(

 • Ik denk van wel. Als dit de nieuwe 9.3 is, zou ik morgen bestellen. Voorwaarde is alleen dat de voorkant zo saabisch is.
  Bouw het gewoon op. Het beeld in het autobeeld is zeker een ontwerp geweest maar niet up-to-date.

 • Het ontwerp van de Autobild werkt niet. Geen Saab 🙁

 • Kan ik me ook een driedeurs auto voorstellen?

 • Mij ​​is verteld (door een Saab-official tijdens de rondleiding van de dealer) dat dit NIET de toekomstige 9.3 is
  Het kan natuurlijk zijn dat hij het toch is en dat men ontkent om de geheimhouding te bewaren ...
  Dus blijf dromen 😉

  PS Ik vind het leuk. Nog een mooi gesneden cabrio kapje erop en goed. :-))

Reacties zijn gesloten.