Saab-dealer tour Frankrijk en 9-4x Power op de snelweg

Onze Saab 9-4x en sport goed tochten door Frankrijk nu, we willen onze vrienden aan de andere kant van de Rijn veel succes en veel plezier met de grote Zweden. Ook in Frankrijk is de tour duch een Saab-blog begeleid. De internationale en vooral de Franse Saab-gemeenschap lijkt onze foto's van snelle Saabs op de Duitse Autobahn leuk te vinden. Onze Saab 9-5  Sportpak met head-updisplayy werd de foto van de dag.

Saab 9-4x, Amerikaanse versie, op Duitse Autobahn ...
Saab 9-4x, Amerikaanse versie, op Duitse Autobahn ...

Ja, Frankrijk heeft misschien de betere wijnen en waarschijnlijk het betere voedsel, we willen niet eens praten over de charme van de Provence en de Cote Azur, maar de straten zijn categorisch beperkt. Net als de Saab 9-4x in de Amerikaanse versie. Zodat onze vrienden niet het idee krijgen om het te proberen, hier zijn de foto's.

Ups, de VS Saab 9-4x in snelheidslimiet ...
Ups, de VS Saab 9-4x in snelheidslimiet ...

De elektronische bewaker grijpt in bij 210 km / u. Maar zelfs met deze snelheid is de Amerikaanse Saab 9-4x nog steeds veilig en zelfverzekerd zoals op rails. We kunnen alleen raden hoe goed de Duitse versie dan zal zijn. Maar dat is een onderwerp voor het rijrapport en voor enkele kleine video's ...

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab-dealer tour Frankrijk en 9-4x Power op de snelweg"

 • blanco

  Hallo Tom en alles,

  ja we zijn blij in Frankrijk met "le marathon Saab France".
  Op woensdag ben ik in Chambery.
  We organiseren een spel met foto's en de beste zullen een paar dingen winnen van Saab France, Hirsch, Dimini en RBM Performance.
  We hopen dat er veel Saab-enthousiastelingen zullen zijn met een camera. Helaas willen we af en toe een Saab bestellen, maar dat kan vanaf dinsdag nog. Wat beslist GM? Ik hoop ook dat de Saab-dealertour in Frankrijk niet zal worden vernietigd met de publicatie van GM ... Ik ben opgewonden.
  Met vriendelijke groet
  Jeff

Reacties zijn gesloten.