Saab Dealer Tour 2011: Volker Möhler GmbH

Aan het einde van onze dealer tour 2011 gingen we van Frankfurt naar het verre noorden. Ja, en op een of andere manier ben ik zo verbonden met het team van Saab Duitsland en de Saab-gemeenschap, dat ik nog twee dagen nam om deel uit te maken van de finale.

Saab-partner Volker Möhler: Saab 9-5 sportwagen en Saab 9-4x in Bremen
Saab-partner Volker Möhler: Saab 9-5 sportwagen en Saab 9-4x in Bremen

De 470-kilometers van het Duitse Saab-filiaal naar Bremen waren een heel bijzondere rit en een Duitse première, maar later zal ik u er in een ander artikel over vertellen.

Het autohandel drijven Volker Möhler GmbH in Bremen is Lesum een ​​modern, heel Scandinavisch-cool gebouw. Dit past heel goed bij ons merk. Toevallig bevinden auto's van het andere merk uit Göteborg zich ook in een andere showroom, los van Saab.

Ook op dit station waren we van harte welkom en de showroom stond al klaar voor onze exclusieve Zweedse sterren. Ongeveer 50 Saab-chauffeurs en geïnteresseerde partijen kwamen naar de afspraak, sommigen van hen accepteerden een zeer lange reis.

De algemeen directeur van onze Saab-partner in Bremen, de heer Dittmar Schreyer, hield een korte, toegewijde toespraak als welkom, waarin hij zijn enthousiasme en loyaliteit voor Saab uitdrukte. Saab Country Manager Jan-Philipp Schuhmacher informeerde vervolgens de Saab-gemeenschap over de huidige ontwikkeling in Trollhättan. Beide toespraken werden begroet met applaus, maar toen ging het alleen om het nieuwe Saab 9-5-sportpak en de 9-4x.

Saab Country Manager Jan Philipp Schuhmacher en Dittmar Schreyer in Bremen
Saab Country Manager Jan Philipp Schuhmacher en Dittmar Schreyer in Bremen

In de vele gesprekken van de avond, geloof ik dat de ene of de andere onderneming intentie en misschien zelfs een spontane aankoop koopt om te hebben gehoord. De Bremen Saab-gemeenschap, en degenen uit de wijde omgeving, is loyaal aan Saab en wacht met ongeduld op de productie van de serie.

Eindelijk leerde ik enkele Saab-fans kennen, waar voorheen alleen e-mail al maanden contact had. Ik was heel blij en we hadden geweldige (Saab) discussies. In Bremen was de afspraak erg leuk. De Saab Spirit in autodealer Möller leeft, omdat ook werknemers van andere afdelingen naar de nieuwe Saabs kwamen kijken.

Zoals de algemeen directeur, de heer Dittmar Schreyer, zei in zijn toespraak "... voor de marktintroductie zullen we een echt feest hebben ...". Een geweldig idee en ik kijk er nu al naar uit om je in 2012 weer te zien in Bremen Lesum!

2 gedachten over 'Saab Dealer Tour 2011: Volker Möhler GmbH"

 • blanco

  Moin Tom.

  Nogmaals bedankt voor de “Bremen informatie” van jullie bij voorbaat - anders had ik de 95 km naar Bremen niet gereden (en had ik veel gemist !!) 🙂

  Het was ook heel leuk om je persoonlijk te ontmoeten en een praatje met je te maken !!!

  Het evenement in Bremen was leuk, de verkopers waren informatief en behulpzaam en de twee auto's zijn echt geweldig.
  Ik denk dat Saab al heel lang de kans heeft gehad om "massasmaken" weer te ontmoeten.

  Helaas was niet alles zoals verwacht die avond - want ik ben sinds woensdag een SUV-fan! 😉 ;-(

  • blanco

   Hallo mac9-5

   Het was geweldig in Bremen en het was leuk je te ontmoeten! Tot de volgende keer!

   Tom

Reacties zijn gesloten.