Saab-nieuws: foto van de Saab 9-3 opvolger 2014?

Dus heel langzaam, mijn bureau klaart op en ik ben gewoon heel voorzichtig in de buurt van het bureaublad. Dus de hoop stijgt. Na drie weken met Saab onderweg als blogger-vrijwilligerswerk duik ik volgende week weer in het echte leven 😉. Gisteren is er een foto gemaakt van de mogelijke Saab 9-3-opvolger die de moeite waard is om te publiceren.

Saab 9-3 opvolger van 2014?
Saab 9-3 opvolger van 2014?

Er was eerder een vergelijkbare foto, als de Saab 9-5 hatchback-versie. Hmm, ik vind het leuk, heel dynamisch - best cool - Saabig en vooral de achterkant is correct. Ik zou het me goed kunnen voorstellen.

Tekst: tom@saabblog.net

14 gedachten over 'Saab-nieuws: foto van de Saab 9-3 opvolger 2014?"

 • Moin.

  Ja, ik denk dat de AB op de een of andere manier wordt toegejuicht (te veel dingen kloppen gewoon niet ... deuren, de hele zijkant, dakgedeelte, voorkant, algemeen te "rond" en niet erg "dynamisch", niet geschikt voor de huidige 9-5 en 9-4, enz.).

  Ik vond in de AB ontwerp op de eerste snelle blik alleen de hoek van de val van de staart een of andere manier meer verheugend omdat het deed me denken op het eerste gezicht meer op de prachtige oude 900'er.
  En het ontwerp was op de een of andere manier minder "coupéresk".

  Maar ik heb opnieuw gekeken en geconstateerd dat beide zelfs ongeveer dezelfde hoek hebben (ongeveer 16 °).
  Hmmm, dus je kunt het mis hebben. ;-(

  En hoe langer je kijkt, hoe slechter de AB-tocht wordt. 🙁

  Het andere ontwerp is erg chique.
  Dat gaat echter echt iets in de richting coupe / A5 / etc.
  Nou, maar ik moet me eindelijk kunnen onderscheiden van de automatische 900-vergelijking ... 😉 😉

 • Moet de publicatie van deze afbeelding ons nu aanmoedigen of afleiden van de huidige gebeurtenissen?

  Het ontwerp is heel dicht bij hoe ik me de volgende 93 kon voorstellen. Geen vergelijking met het mollige autobeeldontwerp.

 • Dank je wel! Dus ik hoef de autofoto niet te kopen vanwege een foto. 😉
  De Auto Bild-versie is inconsistent en minder "saaby". Aanzienlijk minder dynamisch getekend.

 • GM zou waarschijnlijk alleen licenties afstaan ​​aan bedrijven die nog geen grote uitbreidingsplannen in China hebben - zelfs met zeer hoge vergoedingen zou een puur Chinees bedrijf de prijs waarschijnlijk niet krijgen (ik denk dat dit puur wishful thinking blijft).

  Vrij spel en dus licenties zouden mogelijk alleen bestaan ​​voor kopers van SAAB die Europese wortels hebben (mogelijk met een gedeeltelijke invoer door Chinezen, vergelijkbaar met het eerste plan) - omdat GM hier langzaam geen argumenten meer voor een weigering zou hebben. Als SAAB-overlevingshulp volledig zou worden geweigerd, zou het GM-beeld bovendien nog verder in de kelder liggen dan het al is!

  Anton

 • Geweldig ontwerp! Als SAAB nu eindelijk de tapes anwirft (ja, optimistisch kan men een beetje 😉 zijn) moet en brengen deze auto dus het geld gaat in plaats daarvan met de nieuwe 93 dan in de 94x omdat het eindelijk weer vergelijkbaar met de geliefde 93-1 lijkt te zijn.

 • Hallo martinsab,

  Ik denk dat het een eigentijds ontwerp is omdat de motorkap, de koplampen en de vorm van de grill- en mistlichten dicht bij de Phoenix zijn. Het overtuigen van de Yankees is zeker niet eenvoudig en meer een kwestie van de prijs. De auto is nog steeds erg Saabig, omdat hij bijvoorbeeld een stijgende zijlijn heeft als de vorige 9-3, en blijkbaar een dak dat doet denken aan de Aero X. Een geweldig ontwerp!

 • De Yankees overtuigen is nauwelijks mogelijk - hier in het noorden geloven we bijna dat VM nog een konijn uit zijn hoed moet trekken in de richting van kopers.

  Met de beoogde aankoopprijs van € 100 miljoenen, kunnen misschien ook partijen buiten China echte interesse tonen. Je weet niet eens of GM zelfs met een pro-rata deelname van de Youngman-bevolking ja zou zeggen. Ze zijn waarschijnlijk echt zo bang voor SAAB dat hun negatieve houding keer op keer kan voorkomen.

  Vertrouw alstublieft BMW of andere autofabrikanten - SAAB heeft toen veel meer potentieel dan ROVER!

  Anton

 • Hallo,

  ziet er best goed uit, maar kan ook een Audi zijn of zoiets.

 • Volgens verschillende andere bronnen is dit een pre-Castriota-concept ...

 • Hallo,

  Ik kan dat alleen maar bevestigen! Een droom, als dat zelfs zou komen als een coupé (driedeurs), bouw dat dan alsjeblieft precies! Zeker, sommige A5-bestuurders zouden jaloers zijn! Ik heb de foto al ingekaderd. Ik vind het tekenen van de auto minder leuk en zit ook verder weg van de gepubliceerde zwart-wit schets.

  Nu zijn het alleen de Yankees die overtuigen.
  🙂

 • ziet er geweldig uit - de verhoudingen zijn absoluut goed (beter dan de Autobild-versie). Ik was ook bang dat de achterste wielkasten "Mercedes-achtig" zouden worden ... 😉 Duim omhoog - bouw zo!

 • @@ dsc

  Bedankt voor de tip met de Autobild (die er ooit is gerapporteerd over nieuwe Saabs ?!).
  Ik heb zojuist naar me gekeken.

  Ik kan ook wennen aan de achterkant van de Autobild-graphics (maar de voorkant lijkt nog steeds een beetje op de "oude" Saabs).
  Alhoewel, vanwege de zijlijn (deuren & ramen), denk ik dat de hierboven getoonde variant zeker dichter bij de “realiteit” zou komen.

  Ik legde ter vergelijking snel de twee plaatjes op elkaar (ik verveelde me gewoon): 😉
  http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=93a46c-1321032492.jpg

 • op de autofoto van vandaag was er ook een afbeelding. Het leek erg op deze, alleen de achterkant was anders, ik vind het mooier met deze foto. Er was ook een foto van een nieuwe kleine auto, die zag er heel chique uit! De Autobild beweert dat het "Sonnet" zou heten. Maar ik denk dat het 9-1 🙂 wordt

Reacties zijn gesloten.