Saab-dealertour 2011: missie geslaagd ...

Gisteren was de finale van de Duitse Saab-dealer tour in Bremen. Een compleet succes voor ons merk en een zeer belangrijk signaal. Het verslag over het evenement van gisteren zal volgen zodra ik terug ben op kantoor. Binnenkort starten we in de richting van Frankfurt.

Bremen Nightlife - de Bremen Town Musicians
Bremen Nightlife - de Bremen Town Musicians

We hebben in Duitsland de afgelopen drie weken gedaan wat we kunnen doen voor ons merk. Het is nu aan Trollhättan.

De onderhandelingen in Zweden gaan door, als alles wat mijn brievenbus zegt correct is, zullen de delegaties van Youngman en Pang Da GM in de Verenigde Staten ontmoeten. Als ik tussen de regels door lees, kan het zijn dat General Motors verandert van een "Nee" in een "Misschien".

Ik pak nu mijn koffers en ga ontbijten. Geniet voorlopig van de laatste rit in het nieuwe Saab 9-5-sportpak. 🙁 Als ik daarover nadenk en over de laatste avond, dan wordt het hoog tijd dat de Zweden auto's gaan bouwen.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab-dealertour 2011: missie geslaagd ..."

  • urgent:

    Ik ben op zoek naar de Saab-chauffeur die zijn probleem met de automatische verzending heeft beschreven
    wanneer we bij de dealer op 4.11 touren. bij Saab-Roth in Leinfelden.
    (At) gmx.de

Reacties zijn gesloten.