Saab dealer tour fotowedstrijd - gevangen in Giessen!

Klaus rijdt Saab voor 20-jaren en omdat hij op dinsdag in NRW ook een officiële feestdag had, vertrok hij met zijn gezin op weg naar het werpen naar het Saab-centrum. A, denk ik, een goed idee. Omdat hij er al een uur voor het begin van het evenement was, kon hij onderweg de nieuwe Saab 9-4x fotograferen. Class.

De nieuwe Saab 9-4x: gevangen in het gieten
De nieuwe Saab 9-4x: gevangen in het gieten

Aangezien er tot nu toe zeer weinig "spyshots" zijn ontvangen, was de taak ook niet zo eenvoudig, je hebt een goede kans om te winnen. Je bent in !

Vanuit het Saab-centrum in Giessen was Klaus opgewonden, hij was zeer vriendelijk verwelkomd, zoals hij zegt, en kon zeer goede gesprekken voeren. Hij wenst ook zo'n toegewijde dealer in zijn eigen omgeving.

Bedankt voor de foto's Klaus en "Keep on Saabing".

Tekst: tom@saabblog.net