Saab-dealer tour 2011: Saab Zentrum Würzburg

De Saab centrum Würzburg is een van de zeer sterke en langdurige partner in Saab Mainfranken. Ik was er niet persoonlijk, maar wat ik hoorde was indrukwekkend. Al het andere zou me ook hebben verrast. Vooruitlopend op u hebt geschreven driver 600 actieve Saab en de nieuwe Saab 9-5 sport wagon en de Saab 9-4x waren al op zondag in de exclusieve showrooms.

Saab-dealer 2011: Saab-dealer en team van Saab Duitsland
Saab-dealer 2011: Saab-dealer en team van Saab Duitsland

Want op zondag was het "Würzburg Mantelzondag" en dus een traditionele winkeldag in het centrum van Würzburg. Het Saab-centrum zette daarom een ​​shuttleservice op van het stadscentrum naar de autodealer. Alleen al op zondag kwamen 150 geïnteresseerden een eerste, zeer exclusieve blik werpen op onze nieuwe Saabs.

Sterk bord: flyer van Saab Zentrum Würzburg
Sterk bord: flyer van Saab Zentrum Würzburg

Dat is niet genoeg. Flyers werden afgedrukt voor onze Saab-tour en Saab-sweatshirts werden in gebruik genomen. Dus je kunt voltooien van de Saab team combineert met de eigenaren en de Saab Vertriebsman de dealer te zien in uniforme kleding.

Zoveel toewijding aan ons Zweedse merk maakt indruk op me en zal moeilijk te verslaan zijn. Ik zeg een grote dank aan Würzburg, ook namens het Saab-team en de fans!

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab-dealer tour 2011: Saab Zentrum Würzburg"

  • blanco

    een zeer goede flyer =)

Reacties zijn gesloten.