Saab-dealerbezoek 2011: data bij 31. oktober

De handelaren tour en onze nieuwe Saab 9-5 9 sport goed en Saab-4x bewegen verder naar het zuiden. Helaas kan ik alleen in Bamberg hier vandaag. Mijn voorlaatste dag op zaterdag ben ik weer in Mainz gaan. De Tour heeft een nieuwe dynamiek voor Saab en voor mij het keerpunt van onze geschiedenis van het merk in Duitsland ontwikkeld.

Omdat Saab actief is, aanvallen, de vlag laat zien en de dealertour slechts een voorproefje is van 2012, wat in Duitsland een opwindend Saab-jaar zal zijn naar onze smaak. In Würzburg zijn onze auto's sinds gisteren in de showroom en gedurende de dag zal het evenement goed bezocht worden, omdat IWM een van de zeer sterke Saab-partners is.

Saab-reclame draait nu al een paar dagen op de radio in Bamberg, en ook hier hebben we een sterke Saab-community. Ik kijk uit naar het evenement vanmiddag.

Onze afspraken:

maandag 31.10.2011

10: 00 uur  IWM, Würzburg

14: 00 uur  Dechent, Heidelberg

15: 00 uur  Muckelbauer, Bamberg

Tekst: tom@saabblog.net

7 gedachten over 'Saab-dealerbezoek 2011: data bij 31. oktober"

 • Hallo mensen!

  Bedankt voor de geweldige avond in het SAAB-centrum Muckelbauer!
  Eten en eten waren geweldig.
  Ook een groot compliment voor Mr. Schumacher van SAAB Duitsland en Tom van de blog.
  Ik was erg blij je persoonlijk te ontmoeten.
  Mijn volgende auto met de nieuwe 9-5 SC, echt een geweldige auto met veel ruimte en comfort.

  Al het beste voor de toekomst, tot ziens.

  Griffin up !!!

  Liefde,
  Jörg.

 • blanco

  Ik vond het ook erg prettig. Ik wil ook iedereen bedanken, vooral de familie Muckelbauer voor de vertrouwde sfeer. Het evenement werd naar mijn smaak goed bezocht, je hoeft je in je kostbare tijd niet echt bezig te houden met de gebruikelijke tassen- en gadgetjagers.

 • blanco

  Volledige goedkeuring - dat wekt vertrouwen in de toekomst. Veel dank ook aan de familie Muckelbauer; mooi uitgelijnd!

 • blanco

  Het was heel leuk vandaag in Bamberg. Grote Tom, om jou te ontmoeten en ook de heer Schumacher uit Saab Duitsland. Jammer dat er zo weinig mensen waren. Maar misschien was op maandag het 15: 00-horloge niet zo goed voor werkende mensen.

 • blanco

  Is er nog iemand anders in Bamberg naast mij vandaag?

 • blanco

  Hi Tom,
  Waar is het rapport uit Leipzig?
  Het was geweldig om daar te zijn en vanuit de mond van Jan-Philipp Schumacher persoonlijk te horen dat SAAB is gered. Ook om je te leren kennen, ben ik heel gelukkig!
  Lang leve SAAB!

  • blanco

   Hallo Wolfgang,

   Ik was erg blij je te ontmoeten en in Leipzig te zijn. Het rapport komt morgen omdat ik vandaag weer naar Saab reis. Met vriendelijke groet.

   Tom

Reacties zijn gesloten.