Saab Dealer Tour 2011: Saab Service Partner Lafrentz Kiel

Niet alle bijdragen aan de dealertour komen "just-in-time", wat geen evaluatie van de partners is, maar simpelweg te wijten is aan het verbazingwekkende feit dat de dag tijdens de tour maar 24 uur heeft. Ons Saab-team nummer twee begon afgelopen maandag bij Saab Service Partner Lafrentz, die sinds 1977 loyaal is aan het merk met de griffioen.

Lafrentz: Saab Service Partner in Kiel sinds 1977
Lafrentz: Saab Service Partner in Kiel sinds 1977

Datums op maandag bij 11: 00 PM zijn niet gemakkelijk, dus het is nog verbazingwekkender dat 40 Saab-rijders en vrienden naar ons Saab-evenement kwamen. Dat spreekt veel, dus ik denk voor Markus Lafrentz en zijn team. Per slot van rekening wordt Saab ook in Kiel gewoond. De fantastische showroom was klaar voor de 9-4x en de Saab 9-5 sportploeg en bevatte fantastische Saab-klassiekers die allemaal eigendom waren van de familie Lafrentz.

Dat zegt veel over Saab Passion. Misschien zal ik in Kiel zijn voor de volgende tournee, ik zou heel blij zijn. Met vriendelijke groeten aan Kiel en een grote dank voor de loyaliteit van Saab!

Tekst: tom@saabblog.net