Saab-dealer tour 2011: Saab centrum Göttingen

Ook afgelopen maandag was de Saab-dealer tour naar het Saab Zentrum Göttingen. Ik heb maandenlang contact gehad met Dieter Nitschke en het is jammer dat ik niet in Göttingen kon zijn. Omdat ik weet hoeveel men daar staat voor ons kleine, exclusieve merk en welke betrokkenheid voor Saab plaatsvindt in het huis van Peter.

De nieuwe Saab 9-5 sportwagenbus in Saab Zentrum Göttingen
De nieuwe Saab 9-5 sportwagenbus in Saab Zentrum Göttingen

Dieter heeft me een paar foto's van de Saab Show per post toegestuurd. Het antwoord op de exclusieve preview op de 2012er-modellen, de Saab 9-5-sportwagen en de Saab 9-4x was enorm. Vooral blij dat de Saab-fans en chauffeurs vrienden hadden met 'buitenlandse merken' op sleeptouw. Dus Audi Q7 en 3er BMW werden opgemerkt en het is altijd een goede zaak om buiten de doos te kijken, ook als je premium-producten uit Zuid-Duitsland bestuurt.

Saab Zentrum Göttingen: Saab marketingmanager Henrik Claesson in gesprek met Saab-klanten
Saab Zentrum Göttingen: Saab marketingmanager Henrik Claesson in gesprek met Saab-klanten

Zelfs loyale Saab-klanten die wachten op nieuwe Saab 9-3-cabriolets of Saab 9-5-sportwagens waren aanwezig. Het wachten komt snel ten einde, de grootste droogte die we ooit hebben overleefd.

Aan alle loyale Saab-klanten in Göttingen, mijn hartelijke dank en aan het Saab-centrum, ook mijn dank voor de grote inzet. Beste Dieter, op een dag zal het werken met de kennismaking.

Tekst: tom@saabblog.net