Saab Dealer Tour 2011: Autohaus am Nordring

Berlijn, we zijn geland! In het noorden van Berlijn is het autohandelbedrijf op Nordring. Normaal gesproken sta ik bij de voertuigen en kijk ik uit naar de contacten en de goede discussies met de Saab-chauffeurs. Vandaag heeft de baas van Saab Duitsland, Jan-Philipp Schuhmacher, me uitgenodigd om deel te nemen aan de dealerdiscussie.

Berlijn Noord: dealer op Nordring
Berlijn Noord: dealer op Nordring

Nog een première voor mij, in een week vol premières. Nu zijn de gesprekken met de Saab-partners vertrouwelijk en het is een groot vertrouwen in mij. Ik kan nog steeds één ding publiceren. Een boodschap van Saab aan de dealers en de gemeenschap: Duitsland wordt door de Zweden gezien als een van de belangrijkste markten, dus we zullen in de toekomst een rol spelen in de Saab-wereld.

Bij de autodealer in Nordring ontmoette ik Hermann Krebs, de contactpersoon voor de Saab-klanten. Hij is gepassioneerd door het merk en kijkt uit naar de nieuwe modellen. Zijn klanten wachten vol spanning op de nieuwe Saab 9-5 sportwagen en de Saab 9-4x.

Veel dank aan het dealerschap op Nordring voor de mooie foto!

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab Dealer Tour 2011: Autohaus am Nordring"

  • Het is goed om te horen dat Duitsland (weer) een van de belangrijkste markten is, maar tot voor kort konden we de indruk wekken dat we waren afgeschreven.
    Ik wens ook veel plezier met de tour en veel goede gesprekken en dat velen
    Gelukkige Saabiërs zullen vertrekken in de bezochte stations.

Reacties zijn gesloten.