Saab-dealertour 2011: H & B Rostock

Het noorden is aardig voor ons. Een felle zon heette ons ook welkom in Rostock. Omdat we eerder een Saab-fotoshoot hadden in Warnemünde, kwamen we helaas een half uur te laat aan in Rostock bij Saab Partner H & B. Het welkom van de Saab-fans en Saab-chauffeurs was des te leuker en warmer, die allemaal reikhalzend op ons wachtten.

H & B in Rostock
H & B in Rostock

De camera's werden eruit gehaald en de echte Saab-sterren, het 9-5-sportpak en de nieuwe Saab 9-4x rolden de binnenplaats op. Ik had niet zoveel Saab-enthousiasme verwacht. H & B is al jarenlang een Saab-partner, sinds 1991 worden de auto's met de Greif verkocht en onderhouden in Rostock. Ja, en nogmaals, ik ben een gast bij een Saab-partner die in Saab woont.

Met veel lezers op de blog, die heel, heel gelukkig was, kon ik een persoonlijk gesprek voeren en ik was soms enorm onder de indruk en geraakt door de vriendschap die je me brengt. Iedereen bedankt, je bent geweldig en soms, ik geef toe, mis ik de woorden. Omdat ik gewoon een blogger ben die zichzelf als een communicator ziet en die niet zo belangrijk is. Belangrijk zijn jij, de fans en Saab-coureurs. Jij bent Saab!

Maar het is ook geweldig, en daar gaat het eigenlijk om, het Saab-team rond Olaf Bräutigam, over wie ik alleen het allerbeste heb gehoord van de Saab-coureurs. Er heerst een familiale sfeer bij H & B. Wij zijn een Saab "familie", dat heb ik vandaag gehoord van veel Saab-chauffeurs uit Rostock.

Ik wil het Rostock Saab-team bedanken voor de gastvrijheid en alle Saab-fans aan de kust. Er is nog veel te zeggen en ik zal het binnenkort inhalen.

Maar woensdag zijn we in Berlijn en we beginnen heel vroeg vanuit Rostock in de federale hoofdstad. En zelfs bloggers hebben een beetje slaap nodig.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab-dealertour 2011: H & B Rostock"

  • zoete dromen :-)))

Reacties zijn gesloten.