Saab-fans en hun auto's: Saab 9-5 en 9-3 van Rafael

Rafael vond de Saab-hoes voor de iPhone 4 zo mooi dat hij me meteen een e-mail stuurde. Nadat de dekking bij Luzern was gearriveerd, stuurde hij me onmiddellijk een foto. Saab 9 5, Saab 9 3 en de Saab iPhone. Class.

Saab 9-5, Saab 9-3 en de Saab iPhone4 van Rafael
Saab 9-5, Saab 9-3 en de Saab iPhone4 van Rafael

De familie van Rafael is een van de meest loyale en vooral Saab-enthousiastelingen. Sinds de 70-jaren hebben hij en zijn ouders 25 nieuwe Saabs gekocht. Dat maakt zelfs indruk op mij en is absoluut geweldig. Ik heb nu tijden geteld en geloof alleen dat Saab-nummer 7 of 8 dat wel is. Maar je weet maar nooit. Misschien zal er de komende jaren een nieuwe Saab worden toegevoegd.

Beste Rafael, Veel groeten in het prachtige gebied van Luzern. Je Saabs zijn geweldig, zoals ik al eerder heb geschreven. Hartelijk dank voor de foto en altijd Happy Saabing.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte ook "Saab-fans en hun auto's: Saab 9-5 en 9-3 van Rafael"

  • Wow! Dat is echt indrukwekkend, ik feliciteer de familie!

    Ik kwam ook op nummer vier, maar ik begon iets meer dan een jaar geleden. Maar al als jongen was ik enthousiast over Saab, maar na mijn rijbewijs voor gebrek aan een passend aanbod om nooit te doen. Gewoon te duur voor een student, zelfs gebruikt, of geen redelijke auto's die aangeboden werden gebruikt. Het duurde zo lang met mij ...

Reacties zijn gesloten.