Saab Reconstruction Proposal en Victor Muller's Plan D

Vandaag zal het Hof van Beroep in Göteborg het Reconstructievoorstel aannemen. Het zal opnieuw een opwindende dag worden in termen van Saab. Als het hof het ermee eens is, kan Saab in korte tijd in reconstructie gaan.

In het geval dat een negatieve beslissing komt uit Göteborg, heeft Victor Muller volgens Dagens Industri een plan "D" in de zak. De 70 Million €, die in de komende 7-dagen de royalty van Youngman op de rekeningen zal zijn, wordt dan als volgt gebruikt.

Halve lonen, salarissen en belastingen voor augustus, september en oktober. De andere helft wordt gebruikt voor het verrekenen van leveranciersfacturen en komt overeen met een quotum van circa 25%. De rest stroomt dan in november, na binnenkomst van Youngman en Pang Da. Het acute faillissementsrisico zou dus worden verboden.

Hoe dan ook, we hoeven alleen maar te wachten op beslissingen die in Zweden vallen. We blijven op de hoogte.

Tekst: tom@saabblog.net

4-gedachten ook "Saab Reconstruction Proposal en Victor Muller's Plan D"

 • Gelukkig hebben we nog wat letters in het alfabet ...

  • ja tegen Z zijn nog een paar letters, hopelijk is er nog voldoende tijd 🙂

   Ciao

   kader

 • bingo! de rechtbank stond de benoeming toe!

 • Plan D klinkt plausibel.

  Helaas moet je als SAAB-officier rekening houden met verdere "stokjes tussen de benen" in termen van contraproductiviteit door de Zweedse staatsorganen (hier neem ik ook de rechtbanken op)!

  Zweden, denk ik, komt steeds dichter bij de beschrijvingen van Stieg Larsson - waarschijnlijk ook op het gebied van SAAB gebeuren er wat lelijke dingen op de achtergrond, die later aan het licht zullen komen.

  Het gebruik van VM en de andere krachtige kameraden zullen uiteindelijk de eeuwige "brakers" leren - beter dan dat, een andere letter van het alfabet is niet meer nodig.

  DR

Reacties zijn gesloten.