Bijeenkomst van IF Metal en Pang Da in Frankfurt

Pang Qinghua, de "oude steek"
Pang Qinghua, de "oude steek"

Gisteren ontmoetten Stefan Löfven en Hakan Skött van de IF Metal-unie de CEO van Pang Da op de IAA Auto Show in Frankfurt. Pang Quinghua, hoofd van China's grootste autodealer, vertelde de vakbondsmensen zijn plannen voor Saab. Kort voordat Löfven en Skött terugvlogen naar Zweden, gaven ze een korte verklaring aan het persagentschap TT.

Löfven heeft "ongetwijfeld dat Youngman en Pang Da op lange termijn en serieus willen investeren in Saab. Beide (investeerders) hebben grote doelen. " Vervolgens zei hij: "Ik heb het gevoel dat Pang Da en Youngman denken dat ze een verbintenis hebben. Voor het eerst dat Saab overleeft, ten tweede, dat Saab slaagt. '

Hakan Scött ziet er hetzelfde uit. Hij heeft ook een goed gevoel, maar wil interne deatils niet aan de pers geven. Löfven ziet de markt in China als een geweldige kans voor Saab. Vooral omdat de verkoopkanalen voor onze autofabrikant uit Trollhättan in de toekomst veel beter zullen zijn. In de toekomst zal Saab in plaats van GM-partners worden gedistribueerd door de bijna 1000-dealers van Pang Da. In het begin zal Pang Da slechts een klein netwerk voor Saab bieden, maar de mogelijkheden zijn er.

Volgende week is - opnieuw - een beslissingsweek. De kansen voor ons Zweedse traditionele merk zijn de afgelopen dagen merkbaar verbeterd ....

2-gedachten ook "Bijeenkomst van IF Metal en Pang Da in Frankfurt"

  • Goed nieuws ... ik hoop weer.

  • Als dat gebeurt, zou het geweldig zijn.

Reacties zijn gesloten.