Saab Zweden: Edithouse neemt faillissementsaanvraag in behandeling

Anoniem had oorspronkelijk gewild om te blijven. De naam van de aanvrager mag niet worden gepubliceerd. Nu trekt Edithouse Communications van Gothenburg de faillissementsaanvraag in tegen Saab Automobile.

Niclas Bergman, CEO van Edithouse zei vandaag: “..na een gesprek met Saab zullen we onze aanvraag intrekken. In de gesprekken hebben we de misverstanden opgehelderd die zijn ontstaan ​​door een reeks onvoldoende informatie en een gebrek aan communicatie van Saab. "

Edithouse geeft Saab nu een extra deadline voor verplichtingen.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab Zweden: Edithouse neemt faillissementsaanvraag in behandeling"

  • Edithouse presenteert prachtige video's op de startpagina en veel van Volvo. Waar is een referentievideo voor SAAB ???

Reacties zijn gesloten.