Saab Nieuws Zweden: beslissing van het Hof vertraagd

De beslissing van het Hof van Beroep in Göteborg met betrekking tot het Saab Reconstruction Proposal mag pas begin volgende week bekend worden gemaakt. Zoals vandaag gemeld de pers in het hoge noorden. De IF Metal wacht ook. Het heeft besloten om vooralsnog geen faillissement aan te vragen tegen Saab.

Dat is wederom een ​​blijk van vertrouwen van IF Metal tegenover Saab. Om de leden en Saab-werknemers die in financiële nood verkeren te helpen, werken de vakbonden nauw samen met de banken. Saab-werknemers zijn nog steeds loyaal en zelfs de kantoormedewerkers die in de Unie zijn georganiseerd, wilden niet dat hun bond failliet werd verklaard.

In principe moet er tegen het einde van de maand veel worden besloten. Hopelijk Pro Saab, en de kansen zijn beter dan een week geleden.

Als de 70 miljoen € royalty's van Lotus Youngman op tijd worden overgemaakt naar de 26.09, heeft Saab goede kaarten om de crisis te overleven. Bindende contracten bestaan, tot nu toe zijn alle signalen positief. Dan kunnen de resterende weken tot de definitieve invoer van de Chinezen zinvol worden gebruikt voor productiebereidingen.

Zoals altijd, dus vandaag. Vingers gekruist!

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab Nieuws Zweden: beslissing van het Hof vertraagd"

  • Het zou leuk zijn om erachter te komen wat de Zweedse ambassadeur bereikt heeft tijdens zijn bezoek aan Peking - waarom worden deze dingen niet openlijker gerapporteerd?

    Geheimhouding heeft altijd een vreemde nasmaak….

    Minstens een miniverklaring aan het geïnteresseerde publiek zou eigenlijk verplicht zijn!

    Julie

Reacties zijn gesloten.