Saab Nieuws Zweden: faillissementsaanvraag opnieuw tegen Saab

Een andere faillissementsaanvraag tegen Saab Automobile AB is vandaag ingediend in Vänersborg. Het gaat om een ​​som van iets meer dan 1.8 miljoen Zweedse kronen en de aanvrager wil onbekend blijven. Dit is een opmerking aan de kant, omdat deze toepassing in principe niets verandert aan de huidige situatie.

Er is nog steeds geen besluit te nemen in Göteborg over de wederopbouw en er zijn momenteel geen nieuws uit China. Lezer Julie wilde horen over het bezoek van de Zweedse ambassadeur aan de NDRC in Beijing, maar er is niets te melden. Nog vóór het bezoek kondigde het Foreign Office in Stockholm aan dat ze niet publiekelijk een standpunt zouden innemen.

Tot nu toe is dit ook zo gedaan, dus we wachten op verder. De koers is ingesteld en het is aan Youngman en Pang Da.

Laten we ontspannen blijven. Ik ben het ook, en ik ga nu heerlijk eten.

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'Saab Nieuws Zweden: faillissementsaanvraag opnieuw tegen Saab"

 • Zoals we hebben gehoord, zou de aloude onderneming Volvo geïnteresseerd zijn in de reserveonderdelenafdeling van SAAB, als u daar bent. U. de zeilen zijn geverfd.

  Is hier een plan van alle mensen op de achtergrond klaargemaakt?

  Met verdere verstoringen van de processen bij SAAB-Automobile - dat wil zeggen, het voortbestaan ​​van SAAB - zou men dan van de binnenlandse concurrentie af kunnen zijn en Volvo een extra gunst kunnen bewijzen (SAAB-onderdelenafdeling).

  De arbeiders van SAAB (en niet alleen degenen) die in dit sterrenbeeld aan de lijn blijven, lijken sowieso niemand interessant te vinden.

  Zowel het SAAB-management als Youngman Lotus + Pang Da moeten het hier gebodene van nabij volgen en indien nodig zeer snel de nodige tegenmaatregelen nemen!

  Groeten uit Sleeswijk-Holstein

  Julie

 • Het is eigenlijk geen goede oplossing als de ambassadeur of een andere overheidsinstantie geen informatie over bepaalde zaken van algemeen belang (in dit geval gerelateerd aan het oude traditionele bedrijf SAAB-Automobile) aan zijn eigen landgenoten (en andere geïnteresseerde partijen) verstrekt.

  Het lijkt erop dat in de tussentijd het principe van "landlord style" (wat we hierboven doen, daar beneden niemand aangaat) ook in Zweden van toepassing is!

  Het Zweedse imago in relatie tot de overheid heeft waarschijnlijk veel geleden, vooral de afgelopen maanden, en niet alleen in mijn ogen. Het gedrag van de staat, vooral als het om SAAB gaat, lijkt buitengewoon vaag te zijn - ik denk nog steeds niets goeds!

  Groeten uit Hamburg
  Joachim

Reacties zijn gesloten.