Saab Nieuws China: PDRC geeft goedkeuring

Bij Saab ben ik momenteel niet zeker of je vooruit kunt kijken naar goed nieuws. Zodra er een goede boodschap is, volgt de volgende slag van de nek kort daarna. Ouch. Vandaag heeft Saab de volgende hindernis genomen voor de inzending van Youngman. Was er vorige week de OK op lokaal niveau, dus vandaag was het OK op provinciaal niveau.

Dit zijn twee van de drie hindernissen. Dat is goed. De laatste hindernis is de NDRC in Beijing, die de finale OK moet geven. Vandaag was de Zweedse ambassadeur er om te wijzen op de urgentie van de situatie. Tot nu toe is er niets over ons uitgelekt over de bijeenkomst, een ander goed nieuws zou ons goed doen.

Vooral omdat ik dit aanhoudende crisisscenario beu ben en al het schrijven over het oorspronkelijke doel van de blog ver gaat. Soms vraag je je af waarom. Hoe dan ook, ik beloofde me eraan te houden tot de fabriekspoorten sluiten.

Ten eerste hoop en geloof ik dat dit niet het geval zal zijn en ten tweede beloofd. Dus ga maar.

Tekst: tom@saabblog.net

9 gedachten over 'Saab Nieuws China: PDRC geeft goedkeuring"

 • Ik ben een Saab-chauffeur sinds de "17e eeuw" uit overtuiging.
  Ik zou ook in BMW of Opel rijden, maar deze werden niet door Saab gebouwd.
  Ga door Tom, alsjeblieft!

 • Ja Tom blijft doorgaan, we hopen allemaal dat alle verkeerslichten groen worden en dat Saab zal opstijgen met de bekende modellen, en dat is niet alles. Ik wil ook mijn Saabs met plezier en trots voortzetten en onderhouden, en uiteindelijk een zwarte 9-5 krijgen. Hartelijke groeten en complimenten voor
  de inzet, ambitie en inzet

 • Ik kijk dagelijks op je blog - ga maar door, bedankt. Tussen haakjes na 900, 9-3 aero 02 Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe 9-5 …… ..

 • @ Tom

  blijf alsjeblieft schrijven. Een hele goede bron. Ik wil ook dit jaar mijn 9-5 Aero ophalen en hopen op een goed einde

  Met vriendelijke groet

 • Beste Tom,

  Ook voor Saab-dealer bent u een grote steun.

  Alsjeblieft, stop het alsjeblieft.

  Respectvolle groeten

 • Happy Bday Daddy :-)))

  Hou van jou!

 • Blijf sterk - man :-)
  Ik wil mijn nieuwe 9-5 Vector binnenkort kunnen ophalen - ik ben waarschijnlijk niet de enige. Dus het sluiten van de fabriekspoorten is uitgesloten !!!!!
  Blijf op de hoogte Tom - je blijft goed nieuws brengen uit het hoge noorden

  Het is groeten

 • @@ Tom

  ”... Hoe dan ook, ik beloofde me eraan te houden tot de fabriekspoorten dichtgaan. ... "

  Dat was / was nogal roekeloos van jou!
  Dat kan (hopelijk) ver gaan, ver voorbij het pensioen! 😉 😉

 • Ga alsjeblieft verder, Tom. Dat doe je heel goed!
  Misschien heb je het snel gehaald en kun je je volledig wijden aan de positieve ontwikkeling van SAAB. Druk op de duim.

  Met vriendelijke groet

  Pussel

Reacties zijn gesloten.