Saab Press Release: verklaring van Victor Muller

De schijnbaar verkeerd geïnterpreteerde opmerkingen van Saab CEO Victor Muller over mogelijke salarisbetalingen werden vandaag in de pers besproken, waardoor er wat onrust ontstond. Saab, respectievelijk SWAN heeft daarom de volgende tekst aan de pers gegeven.

, Nederland, 9 september Zeewolde 2011 - In de afgelopen dagen CEO van Saab Automobile AB's en voorzitter Victor Muller heeft verklaringen afgelegd heeft het bedrijf is in een positie om salarisbetalingen aan haar werknemers te maken, maar zou niet in staat zijn om dit te doen wegens wettelijke beperkingen.

Deze verklaringen zijn gedaan in Saab Automobile AB. Victor Muller herhaalt echter dat ze nooit in Saab-auto's zijn geweest.

Victor Muller lijdt onder het feit dat het in dit opzicht volledig transparant is geworden. Victor Muller betreurt het dat zijn verklaringen verkeerd zijn geïnterpreteerd.