Saab Reconstruction Proposal: Customer Letter van Victor Muller

Victor Muller heeft alle Duitse Saab-fans en Saab-chauffeurs een open brief geschreven voor de huidige situatie van ons Zweedse favoriete merk, dat we hier graag publiceren.

De brief van de CEO van Saab toont ook de betrokkenheid bij Duitse Saab-klanten en dealers en verklaart de situatie beter dan de huidige persberichten nu kunnen laten zien.

8-gedachten ook "Saab Reconstruction Proposal: Customer Letter van Victor Muller"

 • Dan hopen we dat de rechter de reorganisatie zal toestaan. Ik begrijp dat, anders gaat het niet door. (wat we allemaal niet willen)

 • Door een reorganisatie (gelukkig mogelijk volgens de Zweedse wet) kan bijvoorbeeld ook voorkomen worden dat de productiefaciliteiten voor 'klein geld' ergens worden verkocht - mogelijk in een sluiting van het bedrijf.

  De schuldeisers zouden naast een sluiting zo goed als niets moeten verwachten. De SAAB-werkers zouden niet zo snel het juiste werk vinden - de hele regio rond Trollhättan zou bloeden, omdat in de tussentijd alles in Zweden niet langer "soepel loopt".

  Bovendien zou het merk SAAB Automobile niet langer beschikbaar zijn (hooguit ergens "genen" van SAAB-auto's - vergelijkbaar met ROVER), wat voor ons niet echt interessant zou zijn!

  Beste rechters in Vänersborg, maak alstublieft de juiste beslissing.

  Met vriendelijke groeten uit Sleeswijk-Holstein

  DR (hopelijk kan ik de veilige SAAB-voertuigen van Trollhättan de komende jaren kopen).

 • Naar mijn mening had een reorganisatie al lang geleden moeten plaatsvinden. In de tussentijd is veel vertrouwen in het management verloren gegaan. Hoe dan ook, ik vraag me af wat er gebeurde met mijn Saab 9-4x besteld in maart (die eind september zou moeten worden geleverd)? Is / is dit ooit geproduceerd? Zo ja, wordt het dan afgeleverd? Wat gebeurt er met service- en garantiediensten? Hoe ontwikkelt zich een potentiële wederverkoopwaarde?
  Eigenlijk wil ik me niet terugtrekken uit het koopcontract. Op dit moment zijn er echter veel vragen die niemand wil / kan beantwoorden.

  Groeten uit Zwitserland voor alle Saab-fans.

  • Hallo Diablo,

   Een ontslag of annulering is over het algemeen niet mogelijk volgens CH-Kaufrecht; Saab Zwitserland is echter zeer inschikkelijk met verzoeken om ontbinding van de contracten in onderlinge overeenstemming. Ik heb mijn opgelost voor een 9-3 SC weken geleden 1 en ontvangen binnenkort mijn C-Klasse. Ik kan heel goed voorstellen dat mijn komende auto terug op Saab zal - in de veronderstelling dat het een oplossing die vergelijkbaar is met de Jaguar / Land Rover en Tata op de lange termijn overleving van het merk Saab als technologisch geavanceerde nichespeler zorgt vinden. Ik betwijfel echter of de tassen van Pang Da en Youngman daar diep genoeg voor zijn; een paar honderd miljoen euro komt nergens in deze kapitaalintensieve industrie.

   • Hallo Swissy

    Mijn Saab-dealer heeft mij mondeling verzekerd dat ik het koopcontract op elk moment kan ontbinden. Op dit moment zie ik geen interessante alternatieven voor de 9-4x.
    Wat de financiële macht van Pang Da en Youngman betreft, weet ik niet of dit op lange termijn genoeg zal zijn. Uit de zakelijke omgeving, helaas, heb ik de ervaring dat de Chinezen graag snelle en grote beloften doen. Wat ze dan mogen doen is een andere zaak. Vooral als het gaat om dierbaar geld, zijn ze dan niet zo snel (betalingsmoraal).

    • Kan niet bevestigen - hebben af ​​en toe Chinese zakenmensen als klanten. Nummers altijd recht toe recht aan - zelfs grotere bedragen.

     Eerlijk gezegd is zakendoen met Chinezen leuker dan zakenpartners uit andere landen te hebben.

     DR

 • Pandda en Youngman zijn plan ingediend september 6 om Dsitrict DRC van Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, lopen de eerste stap op weg naar NDRC approval.It dient waterpas te gaan naar niveau van Xiaoshan DRC, naar Hangzhou stad DRC Zhejiang provinciale DRC, om NDRC uiteindelijk.

 • Pingback: brief van Victor Muller «SAAB TÜRK

Reacties zijn gesloten.