Saab-nieuws: Museum, politie en financiën

Mijn dag vond vandaag plaats op de snelweg en was niet erg enthousiast. Veel file, nauwelijks Saabs en niets anders, echt slim. Nou ja, bijna. Omdat de enige echt relvante positieve in termen van Saab uit Detroit kan komen.

Detroit? The Detroit News meldt uit een "betrouwbare bron" dat de NDRC deze maand de deelname van Pang Da en Youngman bij Saab zal goedkeuren, met name in de komende twee weken. Ten slotte. Laten we eens kijken hoe goed de veren echt zijn in Detroit.

Trollhättan bereidt je voor in geval van nood, mocht het niet tot een goede oplossing komen, die toch alles aangeeft.

Het Saab-museum is een punt van zorg. De unieke collectie historische Saab moet worden beschermd tegen toegang door Kronofogden en anderen. Dit is het plan van Paul Akerlund, de militante burgemeester van Saab City, die het Museum voor de Commune wil beveiligen. Als deze unieke Saab-collectie zou worden ontbonden, zou dit een drama zijn voor fans over de hele wereld.

De Zweedse politie heeft vandaag de bestelling voor 50 nieuwe speciale zeug bij ANA in Trollhättan ingetrokken. Men hoopte na de zomervakantie te leveren. Dat is niet het geval en daarom kan de politie niet langer wachten. Jammer.

Gemengd nieuws. Maar we zijn dichtbij. Zowel de overbruggingsfinanciering als de intrede van de Chinezen lijken binnen handbereik. Nogmaals, de volgende week zal de week van de waarheid zijn. Laten we optimistisch blijven.

Tekst: tom@saabblog.net

4 gedachten over 'Saab-nieuws: Museum, politie en financiën"

 • Ja, op de IAA hebben we de (SAAB) Phoenix uit de as!

  Dan SAAB Konvoy via Frankfurt! 🙂 Griffin Up!

  Met vriendelijke groet

  openhartig

 • De Detroit News schrijft eigenlijk altijd tegen Saab. Ik sluit Pro Saab uit. Ja, ook in GM City. In dit geval denk ik dat dat geloofwaardig is.

  Leif

 • Kent jamand het detroit-nieuws meer precies? Is het iets serieus?

  Zoals je weet, zijn er behoorlijk verschillende soorten journalistiek in deze wereld!

  De richting is hier nog steeds positief - de waarachtigheid ...?

  DR

Reacties zijn gesloten.