Saab-nieuws: geld op komst?

Ondertussen melden verschillende onafhankelijke bronnen een groter bedrag op weg naar Saab. Sommigen schrijven over enkele miljarden Zweedse kronen, een andere bron noemt "slechts" één miljard kronen.

Lars Carlström, ja hij is weer uit de vergetelheid geraakt, de woordvoerder van Antonov zei dat "Saab binnenkort iets te communiceren zal hebben". OK. Hij vertelt ons niet waarom zijn baas de Spyker-deal niet heeft gesloten. Carlstöm man, 300 miljoen Zweedse kronen voor Spyker zijn misschien niet veel voor Antonov, maar ze zouden leuk zijn voor Saab.

Vandaag heb ik weer verschillende e-mails ontvangen over dit onderwerp. Maar ik weet niet meer dan wat ik schrijf. We moeten allemaal geduld hebben.

Het feit dat vakbonden zich stilhouden is een zeer goed teken. Misschien heeft Saab het weekend nodig voor de contracten. Positieve signalen komen ook uit China en NDRC lijkt de Saab-affaire te bepleiten en te versnellen. Dus de grote deal van Victor Muller zou kunnen werken.

Houd je vingers gekruist.

Tekst: tom@saabblog.net

9 gedachten over 'Saab-nieuws: geld op komst?"

 • Hi Tom!

  Zeker in deze “tijd vol verwachtingen” heb je hier in de blog helaas niets over de dag gehoord… ..

  Ben je sprakeloos - zo ja, omdat er zoveel positieve dingen zijn of, aan de andere kant, er alleen maar negatieve "momentopnames" zijn?

  Meld alstublieft.

  Groeten uit Sleeswijk-Holstein
  Julie

  • Hallo Julie,

   Helaas heeft het verkeer op de A3 mijn dagelijkse schema vernietigd. Nee, echt nieuw is dat niet. Maar de tekenen voor volgende week zijn goed.

   Groeten naar het noorden

   Tom

 • blanco

  Ik wacht al 4 weken op een Saab-reserveonderdeel en ik ben altijd uitgesteld. Is er eigenlijk beveiligde informatie over wanneer (als) Saab de productie opnieuw start? Ik rijd een 9-3 en ik ben absoluut enthousiast over deze auto. Ik zal er waarschijnlijk mee rijden totdat hij uit elkaar valt. Maar zonder reserveonderdeel ...? Ik houd mijn vingers gekruist voor Saab.

 • blanco

  is er iets nieuws? Volgens de aankondiging van vandaag "auotmobil production" ziet het er op dit moment niet zo rooskleurig uit. Weet iemand meer?

 • blanco

  aaaalso, ik leun ver uit het raam: als ik dit lees en als ik dan het artikel van Steven Wade op inside.saab lees, waarin hij zegt: 'Hoe dan ook, het leven volgende week zal niet hetzelfde zijn als het leven dit week ”, en als je weet hoeveel hij in het verleden keer op keer tussen de regels schreef ...

  dan ...

  Ik hoop

 • blanco

  ... langzaam zou ik mijn handen nodig hebben om te werken en weer "SAAB te rijden" en mijn vingers niet te kruisen. Ik kan alleen maar zeggen dat dit ons fans eindelijk van het kwaad verlost en de financiën laat stromen zodat geld eindelijk weer de kassa kan binnenstromen via geleverde voertuigen - toi toi toi Victor Muller en SAAB :-)

 • blanco

  ... die van mij zijn bijna blauw ... zou echt goede nieuwe informatie zijn ... ik ben benieuwd wat je te melden hebt!

  • blanco

   :))))), de mijne ook;), maar het nieuws is de laatste tijd weer positiever :).

   JA 🙂

Reacties zijn gesloten.