Saab Germany News: Programma voor de IAA Frankfurt

Saab Duitsland heeft besloten aanwezig te zijn op de IAA in Frankfurt, de voorbereidingen zijn in volle gang. De vraag waarom u de moeite neemt ondanks de moeilijke situatie in Zweden is gemakkelijk te beantwoorden.

De situatie is kritisch en gespannen. Dat klopt. Maar Saab verwacht in de loop van de IAA positief nieuws te kunnen communiceren. Daarom zal men op een onconventionele manier de Saab-vlag hoog houden in Duitsland, wat in de korte voorbereidingstijd een enorme inspanning betekent.

Maar moeilijke situaties moedigen creativiteit aan en moedigen het moed aan tot onconventioneel denken, wat ons terugbrengt bij de typische Saab. Er zijn veel interessante en enigszins gekke ideeën in het examen, inclusief die op het Saab-communityblog. In de komende dagen zal de haalbaarheid blijken in overleg met Trollhättan.

Er zal een tentoonstelling van Saab plaatsvinden op de locatie van het Saab Centre Frankfurt, met ondersteunend programma, contacten uit Zweden en nog veel meer.

Een ander feit dat al is gevestigd, is een Saab-konvooi van de IAA Frankfurt. Er zal een konvooi zijn met 15 nieuwe Saabs twee keer per dag, beginnend met Saab Duitsland in Fechenheim tijdens de beurs, en met aanwezigheid in het gebied van de beurs en het hoofdstation. De Saabs zijn opvallend ontworpen en zijn dus een blikvanger voor de ingang van de IAA en op de parkeerterreinen. De aandacht is zeker van ons Zweedse merk. Ik denk een kolom met nieuwe Saabs, die zich heel goed in het straatbeeld van Frankfurt maakt.

Misschien is het een goed idee om Saab Fans als bestuurder aan boord te nemen. Hmm. Het konvooi is slechts een van de vele ideeën die momenteel worden uitgebroed in Fechenheim en hier in Neder-Franken. Dus er is meer. Zeker.

Omdat - opgeven geen alternatief is.

Tekst: tom@saaabblog.net

8 gedachten over 'Saab Germany News: Programma voor de IAA Frankfurt"

 • Dus dit is precies wat saab maakt, creativiteit zonder grenzen! De auto's en de eigenaren zijn gewoon iets heel bijzonders, dat is niet verkrijgbaar bij een ander automerk! Daarom: lang leve SAAB !!!

 • Ja, Dirk, zo is het. Ik ben blij. 😉

  Groeten Tom

 • Goede samenwerking, klaar om op te stijgen.

  Groeten Dirk

 • Het is belangrijk om Saab op de weg te brengen! Er kunnen niet genoeg Saabs rond het beursterrein zijn!

  Ga zo door!

  Leif

 • @ SearchSab

  Het is precies zo. Het zou fataal zijn om niets te doen. Een konvooi door de stad is geweldig. Laten we eens kijken wat Saab & Tom en Co. nog steeds aan het uitkomen zijn.

  Hé, als je driver nodig hebt 😉

  MM

 • Hallo,

  Deze toewijding laat zien dat er zelfs in moeilijke tijden een “Saab Spirit” is. Het is een heel goed idee en ik zal er gebruik van maken.

  Ciao

  M.

 • Ik herinner eraan dat de Hongaarse SAAB-vertegenwoordiging tijdens het Hongaarse EU-voorzitterschap (in de eerste helft van 2011) de luchthavenaanvallers een pendeldienst van het vliegtuig naar de terminal had aangeboden in gloednieuwe SAAB 9-5.

  In FFM zou iets soortgelijks voor persvertegenwoordigers van het vliegveld / treinstation naar de IAA een leuk idee zijn.

Reacties zijn gesloten.