Saab Nieuws Trollhättan: What's Next?

We hebben goede vrienden in Zweden die al maandenlang betrouwbaar nieuws leveren. De situatie bij Saab is duidelijk. De oplossing voor de problemen komt eraan, het komt nu snel of het komt nooit. Saab werkt aan het terugbetalen van de EIB-lening om het bedrijf uit de wurggreep van de Luxemburgse bank te bevrijden.

We zullen, zoals onze vrienden zeggen, binnenkort een oplossing zien met betrekking tot de EIB en verdere financiering. Binnenkort de volgende 2-weken, misschien drie. Ook de Endeavour Advisor Group bevestig vandaag in de media een venster van ongeveer twee weken, dat samenvalt met onze bronnen.

Als het tot een positieve oplossing komt, gaan de schoorstenen eind september weer roken bij Saab. Dat zou leuk zijn. Omdat ik dan toevallig in Trollhättan ben.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab Nieuws Trollhättan: What's Next?"

  • Op de een of andere manier denk ik niet dat het op een andere manier kan uitpakken. Als je echt niets concreets in je hand hebt, zou het helemaal gek zijn om alleen het loon uit te betalen zonder een oplossing te zien voor de start van de productie….
    Insfern hoop maar men moet ook niet vergeten dat zelfs VW was zo gek op de overname van Bentley, de naamgevingsrechten voor Rolls Royce niet duidelijk voor.

    Dus ofwel briljant of headshot ...

Reacties zijn gesloten.