Saab News: huidige situatie - komt de deal nu?

De locatie is ernstig in Trollhättan. Voor sommigen, vooral voor Saab-medewerkers, was gisteren een slechte dag. Het werk van de Kronofogden zou de salarissen in gevaar kunnen brengen, wat veel zorgwekkende en irritante telefoontjes van Saab-medewerkers bij de Uddevalla-autoriteit veroorzaakte.

Zelfs anders maakte Saab opnieuw zijn negatieve pers.De forse stijging van de salarissen van de Zweedse automobilist Hans Hugenholtz was een ruwe schets voor Dagens Industri en de arme Pressespreche Eric Geers moest dit besluit verdedigen vóór de pers. Ik wil nu zijn werk niet doen, hij verdient zijn geld op de harde manier.

Maar de eerste reddingslichten lijken te verschijnen.

Een oplossing van de situatie zou van een andere kant kunnen komen, uit de VS. Saab werkt met de Endeavour Advisor Group samen een particuliere investeringsgroep die 350 $ miljoen moet ophalen voor onze autofabrikant. Dit is om uiteindelijk de EIB-lening terug te betalen en de productie te starten. De samenwerking is al enige tijd gaande en is nu bevestigd aan de Amerikaanse media.

Saab-aandelen hebben het nodig - vandaag hebben we het laagste punt ooit getest, maar langzaamaan worden zowel de blogger - na een korte nacht - als de aandelenmarkt wakker en begint de krant te stijgen.

Het zou leuk zijn om een ​​oplossing te zien. De vervanging van de EIB-lening, die al lang werkt, zou een slag voor Saab zijn. De weg voor verdere investeringen, zelfs voor Antonov, zou gratis zijn en de Saab-medewerkers hadden eindelijk de tijd van wachten achtergelaten.

Dit is nog geen "breaking news" maar slechts een mogelijke oplossing. Er is alleen gejuich als het Saab-persbericht in mijn mailbox belandt.

Oh ja, mijn mailbox. Mijn mailbox zit nog steeds tot de nok toe vol. Sommigen wachten al dagen op antwoorden, sorry, en ze zullen in het weekend komen. Dat is een belofte.

Tekst: tom@saabblog.net

7 gedachten over 'Saab News: huidige situatie - komt de deal nu?"

 • Hallo, ik heb ze toevallig gezien. Ik vind het leuk. ik volg het nieuws dagelijks met saabunited. Ik heb ook al vroeg 2 Saab gereden, de eerste was een 9000cs Talladega en later een 9-3SE. Op dit moment 'alleen' stadsauto's (minicar) Subaru R2 en Nissan Moco, maar mijn liefde voor Saab zal altijd bestaan. De 96 V4 was mijn eerste liefde (niet mijn vrouw! ...).
  Waar zijn de Chinezen gebleven? Ik vertrouw de Amerikanen en de Chinezen niet. Waar bleef VM? je hebt al een hele tijd niets van hem gehoord, misschien leert hij al Chinees!
  Richard / groet uit Japan

 • Dank je wel. Ik zal het doen. Een beetje Saab moet zijn, want volgende week is de bijeenkomst in Frankfurt en ik wil goed voorbereid zijn. 😉

  Fijn weekend!

  Tom

 • ... de DEAL zou in de komende dagen moeten worden opgelost en de productie op 29.08 augustus. begin, Victor Muller en de raad van bestuur zijn elke cent waard ...

 • zou goed zijn als het zo was ... 😉

 • Ondertussen zijn er op de relevante websites verduidelijkingen over de “verhogingen van beloningen” om dit te corrigeren. niet elke "persuitwerping" is correct, dat hadden we inmiddels moeten weten ...

 • ... dat zou ik ook zeggen ... neem een ​​pauze!

  het is bijna zoals de banken, het schip heeft een volledige lijst en het bovenste deel van het personeel neemt gewoon wat ze willen! Ik begrijp het gewoon niet ... want de man hoeft absoluut niet van 1000 € te leven!

 • Tom, we hebben een zonnig zomerweekend voor de boeg! Het zou zonde zijn als je het achter je pc zou moeten doorbrengen. Ik denk dat de gemeenschap het zal begrijpen als ze nog even op de antwoorden moeten wachten. Je doet sowieso al veel ...
  Geniet van een paar mooie dagen met uw gezin!

Reacties zijn gesloten.