Saab Weekend: ontmoeting met Pang Da, Saab Meeting

Het management van Saab komt in het weekend bijeen in Pang Quinghua, de CEO van Pang Da. Dat bevestigde Saab-perswoordvoerder Geers aan de TT. De bijeenkomst vindt plaats in Stockholm. Misschien zien we dit weekend een klein streepje licht aan de horizon. Een klein, optimistisch artikel over The Local. Bedankt Alexandros voor het topje.

De internationale Saab Meeting wordt gehouden in Finland. We hadden graag daar willen zijn, maar er zijn soms belangrijker dingen in het leven dan Saab. We komen volgend jaar terug in Trollhättan. Misschien zien we een beetje meer Saab uit Duitsland dan 2010 ;-). Saab Blogger Swade is in Finland, er is meer te zien op Inside Saab.

Er was een heel kleine, niet-officiële Saab-bijeenkomst in de buurt van Plauen. Vijf prachtige Saab 9-3 en een Audi die op de foto is verdwenen. De scene leeft ook in Duitsland, dat is de boodschap die er toe doet. Misschien moeten we nadenken over een grote Saab-bijeenkomst hier in het land. Bedankt Mark voor de foto!

Fijn weekend.

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'Saab Weekend: ontmoeting met Pang Da, Saab Meeting"

  • Big Saab ontmoeting in dit land: ik ben er!

    Als ik van een afstand naar de Audi op de foto kijk, denk ik dat de NG 9-5 zeker 5 jaar te laat was ...

  • Ik denk dat de Audi niet verdwaald is geraakt. Hij wilde maar één keer gefotografeerd worden met prachtige auto's 🙂

Reacties zijn gesloten.