Saab-kalenderbladen Augustus 2011

Saab 9-3 Turbo Rally Car
Saab 9-3 Turbo Rally Car

Misschien is het nu een schok voor sommigen, maar deze blog gaat over auto's. Niet voor aandelen, beleggers en crises. Ook al is het onderwerp auto's de afgelopen maanden naar de achtergrond gedrongen. Nu iets over de auto. Nadat de aanvoer uit Trollhättan een beetje had gefaald, zijn er weer Zweedse kalenderpagina's.

Als een alternatief, en een beetje meer met Saab Spirit, bieden de kalenders van onze Saab-vriend en kunstenaar Roy Chui zichzelf aan.

Deze maand creëerde hij een Saab 9-3 Turbo in Rally Trim, uiteraard in de Zweedse nationale kleuren, en een Saab 92 als behang voor ons. De Saab 92 is van Jule Olofsson en Roy heeft de 92 op de computer "verfijnd". Absolute topper.

Voor alle Saab-vrienden over de hele wereld, Saab Art van Roy Chui.

Tekst: tom@saabblog.net