TV4 Väst: Saab-lonen zijn onderweg

Het loon van werknemers van 1600 Saab, georganiseerd in de vakbond, komt eraan, zo meldt TV4 Väst. Eindelijk goed nieuws. Een bericht van Saab Automobile is nog niet beschikbaar, maar wordt verwacht. Waarschijnlijk geldbron is waarschijnlijk Youngman zijn, zoals we al schreven op 01.Augustus.

Update: 03.08.11 8: 50

De fondsen zijn niet van Youngman, zoals we vandaag zien in het persbericht:

Trollhattan, Zweden: Swedish Automobile NV (Swan) maakt bekend dat het 5 miljoen aandelen heeft uitgegeven onder de EUR 150 miljoen aandelenfaciliteit tussen Swan en GEM Global Yield Fund Limited. Afhankelijk van een 10 day pricing-periode, die vandaag begint.

Saab Automobile AB (Saab Automobile) verwacht deze week het loon van zijn bedienden te betalen. Swan en Saab Automobile blijven met hen overleggen om verdere kortetermijnfinanciering te verkrijgen.

Tekst: tom@saabblog.net