SaabBlog.net juli 2011: zes maanden SaabBlog.net

Saab 9-3 TTiD4 review, het meest gelezen artikel
Saab 9-3 TTiD4 review, het meest gelezen artikel

Onze Saab-blog is nu 6 maanden oud geworden. Ook in juli werd ons verlangen om te stoppen met schrijven over Zweedse crises niet vervuld. Helaas.

Maar de blog heeft zich ook goed ontwikkeld in de afgelopen maand en nieuwe, opwindende mogelijkheden zijn in opkomst.

SaabBlog.net verhuist volgende week naar een nieuwe server met meer kracht en meer ruimte.

Omdat Saab op een dag in de nabije toekomst weer auto's zou moeten bouwen, en het werkt in Trollhättan hard, dan komen er meer recensies van de huidige modellen.

De toekomst - meer recensies

Het is een samenwerking met een zeer toegewijd Saab-centrum, waardoor we huidige Saab beschikbaar zouden kunnen stellen. Onze lezers kunnen dan beoordelingen van Saab-stuurprogramma's voor Saab-bestuurders lezen met de werkelijk interessante feiten.

Ongelooflijke 574-artikelen zijn geschreven sinds februari. Het meest gelezen artikel is van de 30. Mei en is onze review van de Saab 9-3 TTiD4. Het testrapport over de Saab met de sterke en milieuvriendelijke diesel werd meer dan 2000 keer gelezen. Elke dag komen er meer lezers, wat de sterke interesse in Saab toont en tegelijkertijd een idee geeft van wat de blog voor Saab zou kunnen zijn.

Duitsland, een Saab-woestijn?

Vorige maand hadden we iets meer dan 60.000-bezoekers, dus we hebben het merk 70.000 in juli ondanks het vakantieseizoen benaderd. Niet slecht, voor een kleine, nationale blog in het Duits. Ik ben nog steeds verbaasd als ik kijk naar het aantal bezoekers.

Als je het aantal bezoekers vergelijkt met "Saabbsunited", de grote, internationale blog, zul je merken dat we ongeveer 10% van het volume hebben. 720.000 bezoekers bezochten Saabsunited in juli. Waarom is deze waarde interessant?

Duitsland en de Duitstalige landen zijn niet noodzakelijk de sterkste markten voor Saab. Het zijn helaas Saab-woestijnen. Maar de interesse is er en het potentieel voor Saab ook. Bijna 70.000-bezoekers zouden het merk voor de toekomst moeten aanmoedigen.

Donaties voor de blog

De blog kost veel tijd, de nieuwe server kost geld. We zouden blij zijn als lezers die onze stijl en blog leuk vinden een klein bedrag doneren via de PayPal-knop. Als erkenning van het werk erachter. Voor de uitbreiding en voor de realisatie van onze ideeën die we in de komende maanden willen implementeren.

Omdat we in Saab geloven en in de toekomst. Hartelijk dank voor alle donaties!

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "SaabBlog.net juli 2011: zes maanden SaabBlog.net"

  • Dat zou fijn zijn als in de toekomst de voertuigen weer in de schijnwerpers zouden kunnen staan ​​en de boot met de draad aan boord de stormachtige zee zou kunnen verlaten om aan land te gaan. (Als het kan worden georganiseerd, waarom nemen sommige lezers niet deel aan het genereren van rapporten?)

    Ik denk ook dat er een potentieel is in Duitstalige landen. Vraag jezelf af hoe het is om het aan te pakken (of waarom het weinig wordt gebruikt).

Reacties zijn gesloten.