Saab Nieuws Trollhättan: Werknemers in de fabriek, besluit verwacht

Saab-fabriek Trollhättan
Saab-fabriek Trollhättan

De Saab-medewerkers zijn vandaag in de fabriek in de Stallbacka. Niet om auto's te produceren, dat zou te goed zijn, nee, er zal informatie zijn wanneer de productie eindelijk kan worden gestart. Tegenwoordig worden verkoopbeslissingen over onroerend goed verwacht. We wachten er dringend op.

Onderhandelingen met leveranciers liepen ook in het weekend. Er is geen informatie over de huidige status.

Adam Fredriksson, 14 jaar, zoon van een Saab-medewerker uit Trollhättan, organiseert ondersteuning voor Saab in Zweden. Zijn vader was niet betaald, dus de zoon dacht dat hij iets moest doen. Tot nu toe heeft hij 5.500-vrienden gevonden ter ondersteuning.

Een voormalige Saab-baas van GM-tijden, Keith Butler-Wheelhouse, die een goede reputatie heeft in Trollhättan, is een van zijn voorstanders. Hij vraagt ​​Reinfeldt om Antonov eindelijk toe te laten als investeerder. De site maakte zoveel indruk op Antonov dat Adam in september in de fabriek zal worden ontvangen.

Welnu, ga zo door.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "Saab Nieuws Trollhättan: Werknemers in de fabriek, besluit verwacht"

Reacties zijn gesloten.