De geest van Saab: Saab-coureur Mark

Saab 9 5 SportCombi, eikenbruin
Saab 9 5 SportCombi, eikenbruin

Wat onderscheidt het Saab-merk van andere automerken? Het zijn de mensen die de Saab besturen. We willen marketingfrases nu niet dopen, we zeggen alleen dat Mark vandaag veel indruk op ons maakte.

Gisteren maakte Mark zijn geplande nieuwe aankoop waar en bestelde een nieuw Saab 9-5-sportpak op het Mobilforum Dresden. De uitrusting is geweldig, geventileerde stoelen, panoramisch dak, Head Up Display, omdat ik ook zwak kan zijn.

Ten eerste ondersteunt Mark zijn dealer, ten tweede het merk en ten derde is het een sterk teken dat de Saab-chauffeurs in het merk geloven.

Mark, dat is de boodschap die we vandaag hebben gebracht. Dank je wel!

Bestel Saab 9-5, 27.06.11
Bestel Saab 9-5, 27.06.11

Tekst: tom@saabblog.net

11 gedachten over 'De geest van Saab: Saab-coureur Mark"

 • blanco

  wow, geweldige configuratie. Ik feliciteer en wens opwindende maanden. Elke SAAB is iets speciaals. Elke nieuwe bestelling van een auto is iets speciaals. Maar degenen die tegenwoordig hun gloednieuwe SAAB bestellen, weten dat ze waarschijnlijk de auto van hun leven bestellen.

  In ieder geval voel ik me meteen minder eenzaam als ik denk aan het bestellen van een nieuwe 9-5 SC. Met alle onheilsprofetieën in de vriendenkring ("Waar haal je over een paar jaar reserveonderdelen vandaan? Je kunt ze niet eens stelen!") Voel je je een beetje gek.

  Wat mij bovendien nog sterker maakt, zijn enthousiasme en toewijding van mijn dealer. In deze maanden heeft men het gevoel dat klanten en handelaars als een samenzweerderige SAAB-gemeenschap een soort lotsbestemming vormen.

  Mijn verkoper heeft zeker vandaag geschreven aan me drie e-mails: Ja, de 9-5 Sportcombi daar tot eind september de prijs van de limousine. Nee, SAAB Duitsland zegt op de vraag, 136PS diesel is nu niet voorzien voor de Duitse markt, maar zou het toch om me met tegenzin te verkopen. De 160PS-diesel is echter al beschikbaar, niet tot september.

  De prijs, die werd opgeroepen voor mijn gewenste configuratie (SAAB 9-5 Sportcombi Vector TiD4 (160 PS) Man6, lichtmetalen velgen 18 "rotor, geïntegreerde mistlampen, decoratieve elementen van hout op het instrumentenpaneel, decoratieve elementen van hout middenconsole en deuren, parkeerhulp, Java Metallic, comfortzetels met Lederen bekleding Sandbeige) is zeer overtuigend. Maar het is ook duidelijk: ik koop geen nieuwe SAAB vanwege de lage prijs. Ik ben alleen maar blij dat ik een nieuwe SAAB kan kopen die ik normaal niet zou kunnen betalen.

  Lang verhaal kort, de beste tijd om een ​​nieuwe SAAB te bestellen is nu! En dat is niet zo gek.

  • blanco

   Geweldige beslissing Sebastian en ik ben er 100% zeker van dat je er geen spijt van zult krijgen. Als het wordt geleverd en ik twijfel er niet aan, zullen er voldoende reserveonderdelen zijn voor 10 jaar. Toch vind ik het gezegde van je vrienden grappig in tijden als deze, een beetje sarcasme helpt ;-). Maar ze zitten jaloers in je nieuwe auto en bewonderen stiekem je beslissing. Omdat je elke keer dat je instapt je het verhaal herinnert en er een glimlach over je gezicht flitst, geloof me. In deze betekenis; Doe het juiste 😉

 • blanco

  Eigenlijk wilde ik mezelf kopen een Porsche 968 cabriolet, dan had ik gekozen voor de oude 900er Turbo (maar er vrijwel geheel uit private handen), nu heb ik übelerg, obs men zou kunnen zijn 9-3er ook dat ten minste helpt de dealer ,

  Marc, geweldig, Saab ooit Saab

 • blanco

  hallo teken,

  de naam staat waarschijnlijk garant voor smaak ...

  Gefeliciteerd met de beslissing en wens alle goede en evenveel dagelijkse vreugde in deze droomauto als bij mij.
  Ik heb 2010 9 II Aero XWD gerund met 5 ps sinds december 300 en ben elke dag tot de dag van vandaag enthousiast.
  problemen tot vandaag nul.

 • blanco

  Goede keuze Mark
  Ik heb in april al de 9-5 Aero SC BioPower besteld met een kleine Hirsch-upgrade (260 PS) van Hirsch en ik kijk er als een klein kind naar uit :-D. Ik heb nog nooit met de auto gereden (wat verrassend is) en hem besteld, simpelweg omdat erin zitten heerlijk voelde. In Zwitserland is er nog een extra bonus van CHF 5 tot eind augustus, dus ga naar de dealer en bestel, goedkoper kun je niet zo'n geweldige auto krijgen!

 • blanco

  Een prachtige auto, deze vorm, deze filigraan, deze gratie, deze maat. Ik word steeds weer verliefd ... * kwijnt weg *

 • blanco

  Hallo Mac9-5;
  waarom moed? : O))
  Welk ander (worst case) alternatief zou er zijn? Audi ??? Ondertussen rijdt iedereen. Beamer ?? Niet mijn prijsklasse. Merc ?? Heb ik te veel 30-jaren? Anders is er nauwelijks een combinatie in de maat.

  Naar de stoelen: in mijn huidige 9 3SC heb ik al een sportstoel (Recaro) voor (als alleen de bestuurder). Dat is waarom het een must is !!

  Voor de omstandigheden alleen zo veel: het hangt altijd af van hoe goed je de jongens kent en hoeveel auto's je al hebt gekocht (geleased). Als je vragen hebt: mark@wegewitz.eu

  LG Mark
  binnenkort Mark9-5SC: o))

  • blanco

   Hi Mark,
   kunnen anderen contact met u opnemen via e-mail? Ik ging vandaag gewoon naar mijn dealer en deed de wiskunde ... alles wat zuiniger maar natuurlijk zou ik erg geïnteresseerd zijn in het landgoed ...

   en het belangrijkste: van harte gefeliciteerd en mogelijk binnenkort geleverd!
   HP

   • blanco

    Hallo HP;

    geen probleem.

    LG Mark

   • blanco

    Hallo HP;
    dat is veilig.
    LG Mark

 • blanco

  Wauw ... erg leuk, erg leuk.
  Gefeliciteerd met de beslissing (en de "moed")!!!
  Geweldige beslissing!

  PS:
  Ik zou ook nooit zonder geventileerde stoelen willen (dan meer "indien nodig" met verwarmde stoelen) - gewoon een zeer aangenaam iets en met niet zoveel "middelgrote auto's" is het gemakkelijk te bestellen !!!!

  Crap, dat is precies waar ik in geïnteresseerd ben. 😉
  Ik had al elders gevraagd wat voor soort "promoties" of kortingen je momenteel van Saab-dealers kunt verwachten.
  (want dat is precies wat voor mij op voorhand mogelijk zou bijdragen aan een "positief" besluitvormingsproces)

Reacties zijn gesloten.