Saab Rarity: Saab 9000 Friction Tester in Berlijn te koop

Saab 9000 wrijvingstester
Saab 9000 wrijvingstester

Sinds februari is een Saab 9000 Friction Tester te koop in Berlijn. Frictietesters zijn zelden in vrijhandel, dus het heeft de Saab heeft het ooit gehaald op onze blog, Als de verkoper in februari nog steeds een fors 5-cijfer wilde hebben, is de verkoopprijs nu gedaald naar 7.900 €. Of de prijs voor de zeldzaamheid geschikt is, iedereen moet zelf beslissen. Er lijkt behoefte te zijn aan actie op de foto's.

Saab 9000 wrijvingstester
Saab 9000 wrijvingstester

Maar misschien is veel gewoon een "cosmetische" aard en is de technische substantie goed. Berlijn is te ver weg van ons om dit goede stuk van dichterbij te bekijken. Misschien is er een verzamelaar en maakt de verkoper een "speciale prijs" om de Saab van de boerderij te krijgen. Na zo'n lange tijd zou de tijd er rijp voor zijn.

Saab 9000 wrijvingstester
Saab 9000 wrijvingstester

De contactgegevens:

Dipa-servicepartner Unternehmensberatungs GmbH
Eiswerderstraße 17
13585 Berlijn Duitsland
Tel:. + 49 (0) 30 88469935

Weergave op: mobile.de

Tekst: tom@saabblog.net