Saab Nieuws Zwitserland: prijslijst Saab 9-4x beschikbaar

Saab 9-4x Prijslijst Zwitserland
Saab 9-4x Prijslijst Zwitserland

De Zwitsers zijn beter af. Altijd, omdat de Zwitserse Saab-pagina op een voorbeeldige manier wordt bijgewerkt door Saab in Zwitserland. Terwijl Duitsland, de website wordt beheerd vanuit Trollhättan, weer achterblijft, is er een prijslijst voor de Saab 9-4x voor Zwitserse klanten. En - als je nu bestelt - krijg je een soort "pre-order" korting van 5.000 CHF.

De Saab 9-4x is de eerste Saab in jaren waarover we in alle persberichten over de hele wereld alleen het allerbeste hebben gelezen. Een zogezegd "blind bevel" zou de moeite waard kunnen zijn, vooral omdat het Europese contingent beperkt is. De prijzen voor de Super Saab beginnen vanaf 61.500,00 CHF en krijgen veel Saab voor het geld. De Aero met 300 PS en geweldig 400 NM-koppel voor 72.500,00 CHF is al overcompleet, de items in de toeslaglijst zijn er maar weinig. Voor het eerst zien we verschillende kleuren headliners aangeboden bij Saab - dat spreekt voor een liefde voor detail.

Een geweldige Saab als je met de benzinemotor kunt leven. De diesel komt pas in de volgende generatie, dat lijkt zeker. Maar anders zou er voor de Duitse motorpers niets meer over Saab te klagen zijn.

Tekst: tom@saabblog.net