Saab Nieuws Zweden: Pang Da in Stockholm en Trollhättan

Saab samenwerking met Pang Da
Saab samenwerking met Pang Da

Update: 11: 31

Het Zweedse ministerie van Economische Zaken heeft vandaag de ontmoeting met de leiding van Pang Da in Stockholm bevestigd. De ontmoeting, die de minister omschreef als "informeel", zal plaatsvinden met de Pang Da-president en de Chinese ambassadeur in Zweden. Een kleine en langverwachte toezegging van de regering aan Saab, het minste dat Maud Olofsson voor Trollhättan kan doen.

Een andere bijeenkomst in Stockholm vindt plaats tussen Reichsschuldenverwaltung en Pang Da. De Reichsverwaltungsverwaltung zal de regering een mening geven over de toetreding van Pang Da tot Saab.

Later op de avond staat een diner met de plaatselijke politieke beroemdheden en de vertegenwoordigers van Saab op het programma. Zo was de eerste ontmoeting tussen Pang Da en Saab op Zweedse bodem onder beter teken, zoals het bezoek van de Hawtai-delegatie in Trollhättan.

Er waren geen vertegenwoordigers van de regering aanwezig om Hawtai te bezoeken, Victor Muller was in zijn huis op Mallorca en het bezoek werd geleid door productiemanager Gunnar Brunius door de grotendeels verlaten hallen. Pang Omdat er een voortdurende productie en zeer gemotiveerde werknemers zullen zijn, is het kaderprogramma geschikt voor de hoge opkomst vanuit China.

Laten we niet vergeten dat het bezoek, dat ook belangrijk is voor de toetreding van Pang Da als aandeelhouder in Saab, van dien aard is dat het ons Zweedse automerk verder brengt. Griffin Up!

Tekst: tom@saabblog.net