Saab Nieuws China: 10.000 Saab een jaar voor China

blanco

Pang Da, de nieuwe Saab-handelspartner in China en mogelijk mede-eigenaar van de automaker, is van plan om 50 Saab elk jaar via 10.000's verkooppunten te verkopen. Dit werd vandaag aangekondigd door een woordvoerder van het Zweedse nieuwsagentschap TT Pang Da. Pang Da 30 heeft al miljoenen euro's overgedragen aan Saab om 1.300-auto's te bestellen in Trollhättan. In 30-dagen komt het bestelnummer 15 met een waarde van € miljoen waarschijnlijk, dus Pang Da bestelde 2000 Saab.

De Saab 9-5 zal waarschijnlijk het aantal stuks in China halen, omdat China de markt is voor grote, representatieve sedans. De eerste Saab zou in september in China moeten aankomen. Saab en Pang Da zijn momenteel op zoek naar een derde partner om een ​​auto te bouwen in China onder een nieuw "merk".

Tekst: tom@saabblog.net

3 gedachten over 'Saab Nieuws China: 10.000 Saab een jaar voor China"

 • blanco

  Dit zijn inkoopprijzen voor groothandels en ik veronderstel dat dit ook de nog bestaande voorraadauto, met name 9-3, vóór de verwerkingstijd zal verminderen.

 • blanco

  30 Mio € van 1300 gaat over 23.000 €
  Hmmm ... krijg je daar een Saab voor ???? 😉

  • blanco

   Hallo mac 9-5, dit zijn geschatte nummers van de Zweedse pers. 🙂

Reacties zijn gesloten.