Saab-nieuws: de EIB is op weg naar Saab.

De EIB in Luxemburg is aarzelend geweest, laten we maar zeggen, met terughoudendheid om onderpand vrij te geven en nieuwe aandeelhouders te starten. De EIB kondigt nu aan dat het klaarstaat om zich bij Saab aan te sluiten om een ​​manier te vinden om het te financieren.

Op middellange termijn kon men zich voorstellen de lening een flexibele structuur te geven die recht zou doen aan de grote veranderingen bij Saab.

De EIB wil nu een actieve rol spelen bij het oplossen van de situatie met de andere drie partijen, de Nationale Schuldbank, GM en Saab.

Wel, dat is een officiële ambtenaar Duits, maar het eerste positieve signaal van de Luxemburgse bank voor een lange tijd. Er lijkt iets positiefs te zijn in de Europese bureaucratie voor Saab. Het zou tijd zijn.

Tekst: admin / saabblog.net